Obavijesti

Sport

Komentari 322

Spektakl u četvrtfinalu LP-a: Bayern - Real, Barca na Juve

Spektakl u četvrtfinalu LP-a: Bayern - Real, Barca na Juve
2

Sedam Hrvata u osam najboljih klubova Lige prvaka danas je saznalo svoje protivnike u četvrtfinalu. Mario Mandžukić i Marko Pjaca igrat će protiv Ivana Rakitića, a Real ide na Bayern...

VIDEO

U Nyonu je danas točno u podne održan ždrijeb četvrtfinala najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja, Lige prvaka. U natjecanju je ostalo osam velikih momčadi i sedam fantastičnih Hrvata, a ples kuglica odlučio je da ćemo već u četvrtfinalu gledati spektakularne dvoboje...

Četvrtfinale Lige prvaka:

  • Atletico Madrid - Leicester City
  • Borussia Dortmund - Monaco
  • Bayern München - Real Madrid
  • Juventus - Barcelona

Juve i Barca, uvijek je gusto

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gledat ćemo tako sudar Hrvata u utakmici Juventusa i Barcelone. Na jednoj strani bit će Mario Mandžukić i Marko Pjaca, a na drugoj Ivan Rakitić. U posljednja četiri sudara na ispadanje Barcelona i Juventus su svaki prošli po dvaput.

- Izuzetno cijenimo Juventus, Dani Alves igra za torinsku momčad, a on nam je jako drag - nasmijao se Barcelonin potpredsjednik Jordi Mestre.

- Mislim da smo se puno popravili od našeg finala Lige prvaka 2015. godine. Igrat ćemo bez straha protiv Barcelone, a na ovoj razini natjecanja potpuno je nevažno gdje se igra prva utakmica - rekao je Pavel Nedved.

Real i Bayern 10 puta su igrali na ispadanje

Čudesni dvoboji očekuju nas i u utakmicama Bayerna i Real Madrida, dva možda i najveća kandidata za naslov. Ovo su i susreti u kojima će posebno uživati trener Bayerna Carlo Ancelotti koji je prije Bayerna vodio Real. Međusobno su u europskim natjecanjima Real i Bayern igrali na ispadanje, a zasad je rezultat 5-5.

Luka Modrić i Mateo Kovačić idu na Neuera, Thiaga, Müllera i Lewandowskog, kojeg Real ne pamti po dobrome...

- Drago mi je da igramo protiv Reala, dobro ih poznajem. Bit će teško, no uvjeren sam da ćemo proći. Želimo osvojiti Ligu prvaka - rekao je Carlo Ancelotti.

Borussia i Monaco prvi put u Uefinom natjecanju

Za neutralne navijače diljem svijeta posebno bi lijepa utakmica mogla biti između Borussije Dortmund i Monaca našeg Danijela Subašića. Dvije su to izrazito atraktivne i napadački orijentirane momčadi koje je užitak gledati i zasigurno će nam priuštiti spektakl.

- Bit će to dvije uzbudljive i jako neizvjesne utakmice. Želimo li izbaciti Monaco moramo u obje utakmice biti jako dobri - rekao je Thomas Tuchel, trener Dortmunda.

Atletico nikad nije izgubio kod kuće od Engleza

Šime Vrsaljko će igrati protiv hita godine, Leicester Cityja, a u prvoj utakmici bit će domaćin. Leicester bi mogao zabrinuti podatak da Atletico Madrid kod kuće nikad nije izgubio utakmicu od engleske momčadi. U 10 utakmica imaju pet pobjeda i pet remija. No, ako netko može prekinuti taj niz, onda je to Leicester...

- Posljednje utakmice pokazale su da je Leicester jako opasna momčad. Apsolutno zaslužuju mjesto među osam najboljih u Europi i morat ćemo biti na najvišoj razini želimo li proći - rekao je Atleticov Clemente Villaverde.

Prvi susreti četvrtfinala igrat će se 11. i 12. travnja dok će uzvrati biti tjedan dana kasnije, 18. i 19. travnja. Polufinala se igraju 2. i 3. svibnja, a finale je 3. lipnja na Milenijskom stadionu u Cardiffu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 322
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi