Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vaha: Salu nikako ne možemo prežaliti, to je baš veliki šok...

Vaha: Salu nikako ne možemo prežaliti, to je baš veliki šok...
1

Vahid Halilhodžić je u Nantes doveo 23-godišnjeg Riječanina. Legendarni Vaha vjeruje kako bi Antonio Mance mogao napraviti velike stvari u ovih šest mjeseci u Nantesu, a došao je na posudbu iz Trenčina...

VIDEO

U posljednjim satima zimskog prijelaznog roka, Riječanin Antonio Mance, postao je novi igrač Nantesa. Stigao je 23-godišnjak na posudbu do kraja sezone iz Trenčina.

Ponikao je Mance u Orijentu, kasnije je igrao za Pomorac i Istru 1961, da bi otišao u Domžale. Tamo je igrao jako dobro i završio je u Trenčinu. Mnoge je iznenadilo što ga je Nantes doveo. On je praktički zamjena za tragično nestalog Emiliana Salu, koji je prije avionske nesreće potpisao za Cardiff City.

- Htio sam Mancea - javio nam se iz autobusa, koji je igrače Nantesa vozio na današnju utakmicu kupa protiv Ententea - trener "kanarinaca" legendarni Vahid Halilhodžić.

- On mi je jako zanimljiv igrač, ima neke jako dobre karakteristike. On bi mogao biti veliko pojačanje za nas. Ako se pokaže, onda bismo na kraju sezone mogli i otkupiti njegov ugovor. Nadam se da ćemo pogoditi s njim - kaže Vaha.

Hrvat je, dakle, postao pojačanje Nantesa u kojemu ne mogu prežaliti Argentinca Salu.

- Nikako ga ne možemo prežaliti, ne možemo se oporaviti od tog šoka. Pa on je divan čovjek. Došao se oprostiti u klub s nama baš na dan nesreće - rekao je emotivno Vaha i nastavio:

- Bilo mu je žao što odlazi iz Nantesa, što više neće surađivati sa mnom. Sjajan igrač. Kakav je to samo bio šok za nas u klubu.

Ligue 1 - FC Nantes v AS Saint-Etienne

Vaha je i zaplakao na prvoj domaćoj utakmici Nantesa.

- Da, baš me to sve jako pogodilo - kaže Halilhodžić.

Kao bivši trener Dinama i PSG-a, posebno prati nastupe svojih klubova u europskim natjecanjima.

- Ne znam, nisam baš siguran da će PSG ove sezone otići do kraja u Europi, da će uzeti Ligu prvaka. Pitanje je hoće li proći i Manchester United. Pa United izgleda sve bolje, a PSG će biti bez Neymara. Brazilac je u ovom trenutku možda i najbolji igrač na svijetu i bez njega će PSG teško proći dalje - rekao je Vaha i komentirao utakmice Viktorije Plzen i Dinama.

Ligue 1 - FC Nantes v AS Saint-Etienne

- Dinamo je ove sezone napravio veliki iskorak u Europi. Naravno da ima dobre šanse da ode korak, a možda i dva dalje u Europskoj ligi. Bilo bi mi to jako drago, momčad je baš dobro posložena - rekao je Vaha.

Zoran Mamić, Vahin veliki prijatelj je Al Ain zamijenio Al Hilalom.

- Zoran baš radi velike stvari u Aziji. Odličan je trener, sve se više diže na toj trenerskoj ljestvici. Imao je dobrog učitelja, mene, zato je tako dobar - nasmijao se Vaha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom