Obavijesti

Sport

Komentari 36

Valdes bi u Premiership; Milan na pragu dovođenja J. Cesara

Valdes bi u Premiership; Milan na pragu dovođenja J. Cesara
3

"Oduvijek mi se sviđao engleski stil nogometa i atmosfere. Jako mi se sviđa kako navijači cijene igrače. To je u potpunosti drugi pogled na nogomet od španjolskog"

VIDEO

Španjolski golman Barcelone Victor Valdes otkrio je u intervjuu za nogometni magazin "FourFourTwo" gdje bi najviše volio nastaviti svoju karijeru nakon što, vjerojatno, predstojećeg ljeta napusti Kataloniju...

Kako je Valdes (31) ranije najavio da nema namjeru produljiti ugovor s Barcelonom koji mu istječe 2014. godine, očigledno je da će ga Barcelona morati na ljeto prodati kako bi dobila određenu odštetu. Interes je poveći, a prednost imaju Englezi.

- Želim upoznati ostale kulture, igrati u drugoj državi, te imati nove izazove. U Barceloni sam sve ostvario i sretan sam zbog toga. Upravo zbog toga imam priliku otići u neki drugi klub i iskusiti nešto novo prije kraja karijere - rekao je Valdes, te nastavio;

- Oduvijek mi se sviđao engleski stil nogometa i atmosfere. Jako mi se sviđa kako navijači cijene svoje igrače. To je u potpunosti drugi pogled na nogomet od ovog u Španjolskoj. U Engleskoj se dobiva pljesak za požrtvovnost i trud, dok toga u Španjolskoj nema - rekao je između ostalog Valdes.

Recimo da je najzainteresiraniji klub za Španjolčeve usluge londonski Arsenal.

Milan na pragu dovođenja Julija Cesara

Talijanski nogometni velikan Milan na pragu je dovođenja brazilskog vratara QPR-a Julija Cesara (33), piše Goal.com...

U londonski klub je Cesar stigao prošlog ljeta iz milanskog Intera, ali će gotovo sigurno ukoliko klub ispadne u drugu ligu, što se čini kao realnost, potražiti novu sredinu.

Njegovi su motivi posve jednostavni. Nedavno se vratio u brazilsku reprezentaciju i voljan je vratiti se u Italiju pod svjetla reflektora radije nego igrati u drugoj engleskoj ligi. Tako se navodi kako je Cesar blizu potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa "rossonerima" prema kojem bi godišnje zarađivao 2.1 milijun eura.

Milan se za Cesara raspitivao još prošlog ljeta, ali tada je ovaj izabrao transfer na Otok. Milanov dopredsjednik Adriano Galliani je po pitanju Cesarovog transfera sličan stav kakav je imao kad je u pitanju bio Mario Balotelli, koji je u siječnju stigao iz Manchester Cityja:

- Julio Cesar je odličan vratar, ali ne, nisu u tijeku pregovori niti s njim niti s Queens Park Rangersima.

Cesar je prije transfera u QPR proveo sedam uspješnih godina u milanskom Interu s kojim je osvojio 14 trofeja, a sezone 2009/10 odigrao je ključnu ulogu u osvajanju trostruke krune pod Joseom Mourinhom.

Aktualni Brazilčev ugovor s QPR-om istječe 2016. godine, ali se vjeruje da bi ga se londonski klub u slučaju ispadanja bio voljan riješiti kako bi srezao troškove.

Džeko: Ako City dovede Pjanića, ostajem!

Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko izjavio je da je spreman ostati u Manchester Cityju, ukoliko klub dovede njegovog sunarodnjaka Miralema Pjanića...

Veznjaka Rome se u posljednje vrijeme često povezuje s prelaskom u englesku Premierligu, a kada je tako veliko ime u pitanju, City je uvijek u igri za dovođenje. Istome se nada i napadač Džeko, čija je sudbina na Etihadu i dalje pod znakom pitanja.

- Nadam se da će ga klub dovesti. Već sam ranije bio preporučio Pjanića, a i menadžer Roberto Mancini je pokazao interes. Jednom me je bio ispitivao o njemu i činio se vrlo zainteresiran - rekao je Džeko pa otkrio;

- Ako Mire dođe u Manchester, tada bih zasigurno ostao!

Džeku se u posljednje vrijeme najviše veže uz Arsenal i Borussiju Dortmund.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...