Obavijesti

Sport

Komentari 26

Valverde: Ne zanima nas VAR, znamo da postoji puno grešaka

Valverde: Ne zanima nas VAR, znamo da postoji puno grešaka
1

Sutra ćemo pokušati pobijediti, imajući na umu da ako ne zabijemo gol, to znači da ispadamo. Sutrašnja utakmica odlučuje o svemu, moramo dati sve od sebe, rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde...

VIDEO

Odbrojavanje do trećeg El Clasica ove sezone je pri kraju. Uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja igra se u srijedu navečer, a treneri Barcelone i Real Madrida odradili su press konferencije. Glavna tema, naravno, bio je VAR i dosuđen sumnjivi penal za Madriđane, no Valverdea to previše ne brine.

- Nema panike. Ne zanima nas VAR i igrači Barcelone su potpuno mirni u vezi s time. Znamo da postoji puno kontroverznih odluka u nogometu, pa tako i u svakom sportu, ali to ovisi više o ljudskoj pogrešci nego o sportu samome po sebi - rekao je mirni Ernesto Valverde.

U odnosu na prvi El Clasico ove sezone kada su Katalonci razbili Real 5-1, izabranici Santiaga Solarija su u prvoj utakmici polufinala odigrali dosta dobro i izvukli remi (1-1) uoči uzvrata na Santiago Bernabeu, no ono što je najvažnije za njih je to što su zabili gol u gostima te im je u uzvratu dovoljan čak i remi bez golova.

- Sutra ćemo pokušati pobijediti, imajući na umu da ako ne zabijemo gol, to znači da ispadamo. Sutrašnja utakmica odlučuje o svemu, moramo dati sve od sebe. 

Valverdeu će utakmica protiv Reala biti 100. utakmica na klupi Barcelone, a nada se da će to proslaviti prolaskom u finale kupa.

Odlična vijest za Barcu je i povratak Brazilca Arthura koji bi mogao zaigrati već protiv Madriđana.

- Oporavio se od ozljede i odradio je s nama trening. Nije još na 100 posto, ali možda bude igrao. On je drugačiji igrač od ostalih, sjajan igrač koji može napraviti puno toga - rekao je bivši trener Bilbaa.

Dok se u Kataloniji pričalo o VAR-u, u Madridu je glavna tema bio Gareth Bale i njegova ljuta reakcija nakon što je zabio protiv Levantea za 2-1 iz penala. Velšanin nije htio slaviti gol i odgurivao je druge igrače, osim Luke Modrića kojeg je zagrlio.

- Već sam pričao s Garethom, sad razmišljamo samo o utakmici protiv Barcelone. To će biti velika utakmica i svi želimo uživati u njoj - rekao je Santiago Solari.

- Vidim u Baleu i u drugim igračima da su 100 posto spremni za ovu utakmicu, želimo pobijediti i ostati u igri za naslov u sva tri natjecanja. Ovo je utakmica za uživati. Upravo ta utakmica je Španjolsku stavila na mapu kao glavno središte nogometa.

Solari je pričao i o VAR-u i kontroverznoj odluci sudaca koji su svirali penal za Real nakon "prekršaja" nad Casemirom, a naravno da se slaže da je to bilo penal

- Kad god se VAR koristi u sumnjivim situacijama, uvijek će biti različitih mišljenja. Ono je bio penal, tu nema dvojbe. To zna svatko tko poznaje pravilo 12 - rekao je trener Reala.

Velika utakmica igra se na Santiago Bernabeuu u 21 sat, a samo tri dana kasnije nas čeka još jedan El Clasico koji se također igra u Madridu, i to u 20 i 45.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica