Sport

Komentari 3

Van Gaal: Ma, tko vam je rekao da idem u mirovinu?! Glupost!

Van Gaal: Ma, tko vam je rekao da idem u mirovinu?! Glupost!

Samo sam uzeo godinu dana pauze.Želim provesti neko vrijeme s obitelji. Na ljeto ću odlučiti gdje nastavljam karijeru, rekao je Van Gaal gostujući na španjolskom radiju Cadena Ser

Dobio je nagradu u Nizozemskoj za životno djelo i svi svjetski mediji prenijeli su njegove izjave da odlazi u mirovinu. No Louis van Gaal (65) u utorak navečer rekao je da nije u mirovini.

- Ne, ne, ne, nisam rekao da odlazim u mirovinu. Samo sam uzeo godinu dana pauze. Na ljeto ću odlučiti gdje nastavljam karijeru - rekao je Van Gaal gostujući na španjolskom radiju Cadena Ser.

Van Gaal je u 31-godišnjoj trenerskoj karijeri vodio Ajax, Barcelonu, AZ, Bayern, Manchester United te reprezentaciju Nizozemske. I tom impresivnom popisu planirati dodati još koji klub, možda i reprezentaciju.

- Već sam odbio ponude iz Kine, a zvala me i Valencia. I njima sam se zahvalio. Volio bih opet raditi u Španjolskoj, ali moram još razmisliti. Prvo ću uživati s obitelji koja je zbog mene propatila ovih godina. Ali ne, nisam otišao u mirovinu - dodao je.
 

Najčitaniji članci