Obavijesti

Sport

Komentari 13

VAR uništio Liverpool: Brighton penalom u 93. minuti uzeo bod

VAR uništio Liverpool: Brighton penalom u 93. minuti uzeo bod

Dva poništena gola zbog zaleđa od nekoliko centimetara i penal u 93. minuti. To je više nego dovoljno za opisati utakmicu Premiershipa između Liverpoola i Brightona

VIDEO

Nogometaši Liverpoola odigrali su 1-1 (0-0) na gostovanju u Brightonu u prvoj utakmici subotnjeg programa 10. kola engleskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrljaj Lovrena i Kloppa

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a, koji je Liverpoolu poništio i dva pogotka zbog zaleđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domaća momčad je imala prve velike prilike na utakmici, a najveću je u 20. minuti propustio Maupay koji je promašio kazneni udarac, dosuđen zbog prekršaja Williamsa na Connollyju, poslavši loptu pokraj vratnice.

Liverpool je u 34. minuti postigao pogodak. Mohamed Salah je pobjegao obrani domaćih, dobio odličnu loptu i spretnim udarcem poslao loptu u mrežu pokraj istrčalog Ryana. No, VAR je prosudio da je Salah za dužinu nožnih prstiju bio u zaleđu pa je taj pogodak poništen.

U 60. minuti ni VAR nije mogao ništa naći čime bi poništio pogodak Dioga Jote. Portugalcu je loptu ostavio Salah, a ovaj je preciznim udarcem sa 13 metara u sredini kaznenog prostora svladao domaćeg vratara.

No, u 84. minuti je opet VAR bio na strani domaćina. Mane je postigao pogodak glavom, ali je malo požurio s ulaskom prema vratima i našao se pola metra u zaleđu.

I kad je Liverpool trebao izdržati još samo pet minuta sučevog dodatka, VAR je opet "radio" protiv Kloppove momčadi. Pregledom snimke sudac Attwell je vidio udarac Robertsona po stopalu Welbecka i odlučio po drugi put pokazati na bijelu točku. Pascal Gross je bio precizan te donio prvi bod svojoj momčadi u premierligaškim sudarima s Liverpoolom. 

Trener Liverpoola Jurgen Klopp bio je vidno nezadovoljan odlukama suca

Liverpool je privremeno zasjeo na vrh ljestvice sa 21 bodom, jednim više od Tottenhama. Brighton je sa 10 bodova ostao na 16. poziciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu