Obavijesti

Sport

Komentari 4

Varaždin raskinuo s ponajboljim igračem. Odlazi u Maleziju?!

Varaždin raskinuo s ponajboljim igračem. Odlazi u Maleziju?!

Krajem polusezone, NK Varaždin izrazio je želju za nastavkom suradnje te su već tada s igračem dogovoreni i usuglašeni novi uvjeti ugovora. U međuvremenu, do potpisa nastavka suradnje nije došlo, objavio je Varaždin nakon raskida ugovora s Marinom Piljem

VIDEO

Marin Pilj (27) bio je dirigent igre Varaždina u dosadašnjem dijelu sezonu i jedan od najboljih igrača. Ugovor mu je istjecao na ljeto pa je nakon kraja jesenskog dijela sezone dogovorio sve detalje s klubom oko novog ugovora. Obje strane bile su zadovoljne, trebalo ga je samo potpisati, ali igrač se u međuvremenu predomislio.

Posljednju utakmicu odigrao je 2. veljače protiv Lokomotive, a kako je i dalje odbijao potpisati novi ugovor, Varaždin ga je poslao na tribine. Činilo se kako će se ta zavrzlama riješiti prodajom na obostrano zadovoljstvo, ali na koncu do toga nije došlo pa je klub odlučio raskinuti ugovor s Piljem.

Varaždin i Slaven Belupo sastali se 20. kolu SuperSport HNL-a

- Krajem polusezone, NK Varaždin izrazio je želju za nastavkom suradnje te su već tada s igračem dogovoreni i usuglašeni novi uvjeti ugovora. U međuvremenu, do potpisa nastavka suradnje nije došlo te je Marin svoju zadnju utakmicu za klub odigrao 02.02.2024. Marinu zahvaljujemo na igrama u dresu kluba te želimo sreću u nastavku karijere! - piše u priopćenju Varaždina. 

Osječki veznjak je u Varaždin došao u rujnu 2022. godine, odigrao je 48 utakmica i zabio tri gola uz dvije asistencije. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, ali kako tvrde neki izvori, to bi mogla biti Malezija!

Ovaj veznjak je u Varaždin došao u rujnu 2022. godine, odigrao je 48 utakmica i zabio tri gola uz dvije asistencije. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, ali kako tvrde neki izvori, to bi mogla biti Malezija! Šuška se kako je riječ o Terengganu, momčad iz prve malezijske lige koju vodi Osječanin Tomislav Steinbrückner.

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek

Po kuloarima se tijekom zimskog prijelaznog roka spominjalo i kako ga Zoran Zekić želi vratiti u Osijek, ali taj transfer se na koncu nije realizirao. Sada može doći na Opus Areni kao slobodan igrač, no čini se kako Pilj ima drugačije planove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu