Obavijesti

Sport

Komentari 16

Vatrena dominacija: Modrić i Brozović u momčadima sezone

Vatrena dominacija: Modrić i Brozović u momčadima sezone

CIES je najboljih 11 za svaku ligu odabrao na temenu statističkih parametara, a uvjet je bio da su isti odigrali barem dvije trećine moguće ukupne minutaže u prvenstvu. Modrić i Brozović su u veznom redu Primere, odnosno Serije A

VIDEO

Andrej Kramarić našao se, prema njemačkom Bildu, u najboljoj momčadi sezone Bundeslige. Nije, primjerice, prema CIES-u, no zato je taj švicarski centar za nogometnu statistiku i istraživanja među najbolje momčadi liga petice uvrstio dvojicu Hrvata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić nakon obaranja rekorda 20:25:40

Jedan definitivno nije upitan niti ga je teško pogoditi, radi se, dakako, o Realovom Luki Modriću, a drugi je još jedan vladar veznog reda, Interov Marcelo Brozović.

CIES je najboljih 11 za svaku ligu odabrao na temelju statističkih parametara, a uvjet je bio da su isti odigrali barem dvije trećine moguće ukupne minutaže u prvenstvu.

Uz Modrića u momčadi sezone u Primeri nalazi se samo još jedan realovac, Karim Benzema, dok novi prvak Atletico ima trojicu, to su golman Jan Oblak, veznjak Koke te Suarez. Iz Barcelone su također trojica; Messi, De Jong i Lenglet. Obrambeni dio zatvaraju dva igrača Seville Kounde i Navas, dok je "uljez" među velikom četvorkom Huescin lijevi bek Galan.

La Liga Santander - Athletic Bilbao v Real Madrid

U Italiji je, pak, prava dominacija prvaka Intera čijih se čak šest igrača nalazi u najboljih 11. Uz Brozovića tu su Handanovič, Bastoni, Škriniar, Hakimi te Lukaku. Iz Milana je tek Calhanoglu, iz Atalante Gosens, iz Napolija Insigne, iz Udinesea De Paul, iz Sassuola Berardi, a iz Juventusa - nitko.

Internazionale v Hellas Verona - Serie A - Giuseppe Meazza

U Premier ligi dominacija Manchester Cityja (Ederson, Dias, Cancelo, Rodri, Sterling), Lindelof i Fernandes predstavljaju Man. United, Mount Chelsea, Robertson Liverpool, Xhaka Arsenal te Kane Tottenham.

U Francuskoj iz PSG-a su prema statističkim pokazateljima mjesto zaslužili tek Mbappe i Kimpembe, a iz prvaka Lillea Maignan, Fonte, Celik i Andre. Tu su Cornet i Depay (Lyon), Tchouameni (Monaco), Faivre (Brest) i Boulaya (Metz).

I na koncu najbolju ekipu Bundesligu za 2020./2021. čine Lewandowski, Neuer, Boateng, Kimmich, Muller (Bayern), Guerreiro, Sancho (Borussia Dortmund), Baku, Arnold (Wolfsburg), Orban (Leipzig) i Kostić (Eintracht). Haaland? Kao što vidite...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani