Obavijesti

Sport

Komentari 31

Vejić uoči derbija: Uf, zbog tog Beqiraja noćima ne spavam...

Vejić uoči derbija: Uf, zbog tog Beqiraja noćima ne spavam...
1

Previše se priča o sucima, oni su na udaru i nije ni njima lako. Uvjeren sam da će gospodin Burilo suditi pošteno i da neće biti repova nakon derbija, rekao je Vejić...

VIDEO

Dvojac najiskusnijih igrača Hajduka, kapetan Srđan Andrić i Hrvoje Vejić, došli su pred novinare uoči derbija u Maksimiru. Prednost je dobio kapetan. 

- Ni Dinamo ni mi ne blistamo, očekivali smo bolju formu. Ali Dinamo igra kod kuće, imaju pet bodova prednosti i oni su favoriti u ovoj utakmici. Ne može se u Maksimir nikad ići i tvrditi da ćemo sigurno pobijediti. Idemo u Zagreb odigrati najbolje što možemo, pokušat ćemo malo zakomplicirati stvari – rekao je kapetan Srđan Andrić, koji nije želio govoriti o prednostima Hajduka ili Dinama. Kaže – presudit će pojedinac. 

Dinamo igra kod kuće, imaju pet bodova prednosti i favoriti su, rekao je Andrić

Iza Andrića je već puno derbija, toliko puno da se ni njegova najuža rodbina više ne sjeća kako je odlučio derbi prije punih 10 godina. 

- Puno mi je manja napetost bila tada, nego sada. Onda sam bio mlad, neopterećen... – prisjeća se kapetan, koji nema poseban savjet za svoje mlade suigrače. 

- Ne trebaju im savjeti, nisam ni ja puno slušao Štimca što je meni govorio kao mladom igraču. Nema tu puno savjeta, sve su to momci s utakmicama iza sebe i ne trebaju im veliki savjeti. 

U ogledima sa Zadrom i Splitom kapetan je zabio tri gola. 

- Ne sjećam se, mislim da nikad nisam prije zabio tri gola u dvije utakmice. Ako dobijemo Dinamo bit će to definitivno jedno od boljih razdobolja u mojoj karijeri.

Trebamo razmišljati samo o pobjedi. Ni mi ni oni nismo u bajnoj formi, dodaje Hrvoje Vejić

Za razliku od poslovično suzdržanog i ozbiljnog Srđana Andrića, Hrvoje Vejić je bio puno opušteniji, pa je na najavu Beqiraja kako će zabiti u derbiju, ispalio:

- Uf, noćima ne spavam radi toga. Šalim se, normalno da najavljuje gol, napadač je. Mi ćemo se truditi odigrati što bolje i zaustaviti ga. Nadam se da će nas sreća pomaziti – kaže Vejić, koji respektira Badelja, Beqiraja, Tonela...

- I sve ostale, da se netko ne uvrijedi ako ga izostavim. 

Hajduk već dugo nije izgubio derbi u Maksimiru, Vejić se nada kako će u subotu napraviti korak naprijed i slaviti. 

- Nisu oni u posebnoj formi, nismo ni mi. Treba razmišljati jedino o pobjedi i ona će doći. Dinamo ima prednost, neće ni oni jurnuti naprijed, baciti se na glavu....

Uoči derbija secira se svaki detalj, tako i pitanje suca. 

- Previše se priča o tome, suci su na udaru, nije ni njima lako. Uvjeren sam da će gospodin Burilo suditi pošteno i da neće biti repova nakon derbija – nada se Vejić, koji je znao zabiti iz prekida u važnim utakmicama. 

- Zabio sam i protiv Splita, doduše Subašiću... Za sada me ne ide, nadam se da će doći i golovi. Ne žalim se, samo neka Piđo i Vuka zabijaju, ja ću paziti na obranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu