Sport

Komentari 72

Velika gesta Lovrena: Ponudio smještaj ugroženima u svom hotelu, pomaže i Kovačić!

Velika gesta Lovrena: Ponudio smještaj ugroženima u svom hotelu, pomaže i Kovačić!

U pomoć su se ugroženima u potresu uključili i brojni hrvatski sportaši. Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ponudio je privremeni smještaj za najugroženije građane Petrinje u svom hotelu u Novalji

Cijela Hrvatska, nažalost, opet se digla na noge. Potres koji je pogodio Petrinju, a osjetio se i u cijeloj domovini, čak i izvan, odnio je najmanje jednu ljudsku žrtvu i donio brojne materijalne štete.

POGLEDAJTE VIDEO: Potres u Petrinji

U pomoć su se uključili i brojni hrvatski sportaši. Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ponudio je privremeni smještaj za najugroženije građane Petrinje u svom hotelu u Novalji.

Novalja: Ministar turizma Gari Cappelli obišao novi hotel u vlasništvu Dejana Lovrena

- Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu s vašim podacima. Prednost imaju obitelji s djecom - napisao je Lovren na Instagramu uz kontakte na koje se može javiti.

Nešto ranije Zenitov stoper zatražio je od vlasti i ukidanje propusnica.

- Molite se! Nekome smo se zamjerili očito. Žao mi je svih ljudi koji proživljavaju ove strahove. Užasno nešto. Najveće molitve idu prema gradu Petrinji. Držite se, dragi ljudi. Ne dajte da nas razdvajaju. A toplo bih preporučio da se ukinu hitno propusnice.

Lovrenov primjer slijedio je još jedan hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić preko svoje Zaklade.

- Molimo za sve ljude pogođene razornim potresom. Ako znate nekoga u potrebi, javite nam se na zaklada.kovacic@gmail.com.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci