Obavijesti

Sport

Komentari 12

Velika najava iz Uefe: Najesen bi stadioni opet mogli biti puni

Velika najava iz Uefe: Najesen bi stadioni opet mogli biti puni

Dosadno je igrati bez gledatelja, bila je jaka emocija vidjeti ih na finalu Lige prvaka, rekao je Aleksander Čeferin, dodavši kako postoje određeni problemi zbog novih varijanti virusa u Velikoj Britaniji i Njemačkoj

VIDEO

Završnica Lige prvaka pokazala je da se nogomet opet može igrati pred publikom, a ako se to nastavi i na predstojećem Europskom prvenstvu, onda bi najesen stadioni opet mogli biti puni, ocijenio je u razgovoru za Slovensku tiskovnu agenciju (STA) predsjednik Uefe Aleksander Čeferin.

- Znali smo da je igrati bez gledatelja dosadno, pa je bila jaka emocija opet vidjeti publiku na stadionu - kazao je Čeferin, komentirajući ozračje na finalnoj utakmici LP između Chelseaja i Manchester Cityja, dodavši kako su se svi držali predviđenih protuepidemijskih protokola.

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

- Ta je utakmica pokazala da se polako vraćamo u normalnost i ako se na Europskom prvenstvu sve bude odvijalo kako treba, onda bi na jesen stadioni opet morali biti puni ako se mene bude pitalo, a što se ne događa uvijek - rekao je Čeferin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što se tiče skorašnjeg početka Europskog prvenstva i prisutnosti publike, ukazao je na neizvjesnost koja se tiče dijela prvenstva koje se održava u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

- Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo su problem zbog nove varijante korona virusa pa je tako bez karantene teško ili skoro nemoguće putovati u Njemačku. To se doduše mijenja iz dana u dan pa ćemo vidjeti što će se dogoditi do početka prvenstva. Osim tog njemačkog problema i manjih teškoća u Škotskoj, drugdje se sve odvija u redu - kazao je Čeferin, dodavši da je optimist i zato jer je sve više cijepljenih, a poboljšavaju se i vremenski uvjeti.

- I u Portugalu smo na finalu Lige prvaka vidjeli da je moguće organizirati ozbiljnu utakmicu bez posebnih rizika - kazao je predsjednik Uefe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub