Obavijesti

Sport

Komentari 4

Velika pobjeda: Marko Milun slavio protiv 'novog Joshue'

Velika pobjeda: Marko Milun slavio protiv 'novog  Joshue'

Milun je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Engleza Orieja Deliciousa. Milun je bio bolji u dvije runde, a u drugoj je došlo do ozljede, posjekotine u korijenu nosa engleskog boksača. Sudac je prekinuo meč u trećoj rundi

VIDEO

Najbolji hrvatski superteškaš Marko Milun (25) ostvario je veliku pobjedu na tradicionalnom, vrlo jakom 66. Bocskai memorijalu u Debrecenu.

Pokretanje videa...

Alen 'The Savage' Babić: 'Udomit ću klokana, da mogu sparirati!' | Bromance Podcast: Epizoda 1 05:56

U prvoj borbi pobijedio je, jednoglasnom odlukom sudaca, Engleza Orieja Deliciousa, novu mladu britansku zvijezdu i prvaka. Milun je bio bolji u dvije runde, a u drugoj je došlo do ozljede, posjekotine u korijenu nosa engleskog boksača i nakon još dva prekida i liječničke intervencije u trećoj rundi, sudac je prekinuo meč i hrvatski prvak jednoglasno je proglašen pobjednikom.

Veliki je to trijumf Miluna nad mladim stasitim Englezom, opasnim udaračem, dvometrašem Deliciousom kojeg već zovu “novim Joshuom”.

Prvenstvo Balkana u boksu za seniore i seniorke

Marko Milun će se u drugoj borbi u Debrecenu, u polufinalu +92 kategorije, boriti protiv Austrijanca Ahmeda Hagaga. U drugo kolo se plasirala i hrvatska olimpijka Nikolina Ćaćić jer Engleskinja Tori-Ellis Willetts nije mogla nastupiti zbog pozitivnog testa na koronu.

Zagreb: 31. prvenstvo Hrvatske u boksu za seniore i seniroke

Vrlo dobre mečeve odradili su u kategoriji do 71 kg Petar Cetinić i Noa Ježek. Riječanin Cetinić izgubio je jednoglasnom odlukom od domaćeg boksača Mađara Laszla Kozaka, a Noa Ježek od favoriziranog Brazilca Wandersona de Oliveire.

Na velikom međunarodnom, 66. po redu Bocskai memorijalu u Debrecenu sudjeluje 200 boksačica i boksača iz 20 zemalja. Ugledni turnir prvi je u novoj World Boxing Tour seriji Svjetske boksačke federacije IBA-e s nagradnim fondom od 100.000 dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica