Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Veliki klub zadržava igrače, a ako ne možemo, nismo veliki'

'Veliki klub zadržava igrače, a ako ne možemo, nismo veliki'
1

Zamislite najgoru moguću situaciju, da izgubimo Cesca Fabregasa i Samira Nasrija. Ne možete ljude uvjeriti da ste ambiciozni nakon toga, rekao je menadžer Arsenala

VIDEO

Francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger uvjeren je da će zadržati na okupu dvojicu svojih ponajboljih nogometaša koje mediji konstantno dovode u kontekst mogućih transfera. Riječ je o Samiru Nasriju i Cescu Fabregasu.

U lovu na Fabregasa već drugu godinu zaredom je Barcelona, dok je Nasri na meti Manchester Cityja i Chelseaja. "Topnici" su ovog ljeta već izgubili Gaëla Clichyja koji je prešao u redove Manchester Cityja, ali Wenger pun je optimizma u ostanak najvećih zvijezda.

- Zamislite najgoru moguću situaciju, da izgubimo Fabregasa i Nasrija. Ne možete ljude uvjeriti da ste ambiciozni nakon toga – rekao je Wenger.

- Za nas je najvažnija poruka koju odašiljemo. Primjerice, priča se da odlazi Nasri, da odlazi Fabregas. To nije poruka koju mi želimo poslati jer se onda ne možemo pretvarati da smo veliki klub. Veliki klub zadržava svoje najbolje igrače i šalje poruku drugim velikim klubovima da ne mogu samo tako doći i uzeti nekoga od vas. Radili smo naporno s tim igračima godinama kako bi se razvili i sada je na nama da ih zadržimo na okupu.

Što se tiče Nasrija, Wenger je poručio da će on "definitivno ostati", dok za Fabregasa kaže da ga ne zanimaju svote novca koje je Barcelona spremna ponuditi sve dok sam igrač želi ostati. Barçina ponuda od 39 milijuna eura prošlog ljeta tako nije bila dovoljna za prodaju Arsenalovog kapetana.

- Za nas se ne postavlja pitanje novca. Radi se o tome želi li Cesc ostati s nama. A ja mislim da je rastrgan jer užasno voli klub. Borit ćemo se do posljednje sekunde da bismo ga zadržali. Mislim da je Cesc uvijek bio rastrgan između svoje ljubavi prema Arsenalu i želje da zaigra za najveću momčad na svijetu, što je razumljivo. Vjerujem u njegov ostanak jer se nadam da će shvatiti da nema većeg postignuća nego voditi svoju momčad do uspjeha, te da ovo ne bi bio pravi trenutak za njega da ode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...