Obavijesti

Sport

Komentari 22

Veliki Luka! Posjetio je bolesnu dječicu u Kuvajtu i darivao ih...

Veliki Luka! Posjetio je bolesnu dječicu u Kuvajtu i darivao ih...
1

'Pozdrav svima. Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu. Hvala vam na vašoj toploj dobrodošlici. Osjećam se jako ugodno biti ovdje', rekao je Luka Modrić

VIDEO

Luka Modrić (33) opet je oduševio svjetsku nogometnu javnost svojom skromnošću i dobrotom. Hrvatski je kapetan ovih dana u Kuvajtu na "Al Roudan Futsal Tournament Kuwait 2019' malonogometnom turniru gdje je predvodio svoju momčad imena 'Team Modrić' protiv momčadi čiji je vođa bio legendarni Portugalac Luis Figo, odnosno 'Team Figo'.

Bila je to prava nogometna fešta u kojoj su djeca i gledatelji mogli uživati u brojim majstorijama, a utakmica je završila 7-6 u korist Figove momčadi.

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Kuvajtu 00:38

Svakim potezom Modrić bi razgalio navijače, a uspio je namjestiti i nekoliko golova te pokazati da se sjajno snalazi i na malonogometnim terenima.

Ne bi Luka bio Luka da je ostalo samo na tome. Nakon turnira iskoristio je priliku kako bi otišao u lokalnu dječju bolnicu. Presretnoj dječici dijelio je poklone, fotografirao se te dijelio autograme.

 Pozdrav svima. Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu. Hvala vam na vašoj toploj dobrodošlici. Osjećam se jako ugodno biti ovdje - rekao je Modrić na početku susreta koji je privukao mnoge navijače da dođu pogledati majstore na djelu.

Poziv na ovakvu manifestaciju samo je pokazao našem kapetanu kolika je faca i koliko je priznat kao nogometaš u cijelom svijetu. Kao šlag na kraju svega, igrači su se uslikali s djecom i ostavili im trajnu uspomenu na događaj koji će zasigurno dugo pamtiti.

Luka i Figo poslije susreta su se malo i družili, a sve je objavio Portugalac na Twitteru.

Bio je to susret legendi Reala koji su tijekom povijesti Madriđanima donijeli brojne trofeje.

- Bilo mi je zadovoljstvo vidjeti te moj dobri prijatelju. Hvala Kuvajtu na toploj dobrodošlici, uvijek je zadovoljstvo vratiti se - napisao je Figo.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u srijedu u Splitu uoči prijateljske utakmice protiv Omiša u petak kao i kvalifikacijske utakmice protiv Walesa. Luka Modrić trebao bi se nakon turneje u Kuvajtu pridružiti Vatrenima u četvrtak u Omišu gdje će dan poslije biti prava nogometna fešta. Slična onoj u Kuvajtu...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.