Sport

Komentari 13

Veliki Shaq počastio nepoznatog muškarca zaručničkim prstenom

Veliki Shaq počastio nepoznatog muškarca zaručničkim prstenom

Jedan od najboljih centara u povijesti NBA lige koji je najveći trag ostavio u Orlando Magicu i Los Angeles Lakersima predivnom je gestom izmamio osmijeh mnogih ljudi...

Bivša zvijezda NBA-a i voditelj humoristične emisije "Shaqtin' A Fool" koja bi se 'narugala i Bogu i čovjeku, Shaquille O'Neal (49) došao je u draguljarnicu Atlanti kako bi svoju curu počastio naušnicama, a usput  je i uljepšao život nepoznatom muškarcu, ali i njegovoj izabranici.

Shaq je izvadio kreditnu karticu i umjesto nepoznatog muškarca platio zaručnički prsten, sam košarkaš je i potvrdio lijepu gestu, ali i rekao da muškarac isprva nije htio da mu bivši košarkaš plati prsten.

- Rekao sam mu: "Ne brini, stalno to radim".

- Samo pokušavam ljudima staviti osmijeh na lice. To je sve - rekao je za TNT.

Naravno da je za bivšu NBA zvijezdu cijena prstena tek 'kap u moru', ali nitko ne može reći da ovo nije predivna gesta. Shaq je po Forbesu težak 400 milijuna dolara (otprilike 2,5 milijardi kuna), a prihodi mu nisu 'zastali' budući da je uvijek i svugdje rado viđena osoba koja širi pozitivu. Na Instagramu ga prati 18,8 milijuna pratitelja.

U igračku mirovinu je otišao 2011., a u karijeri je osvojio četiri NBA prstena i još mnoštvo individualnih nagrada. U košarkašku 'Kuću slavnih' je ušao 2016. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci