Obavijesti

Sport

Komentari 0

Velimir Perasović: Nismo razočarani ovim porazom

Velimir Perasović: Nismo razočarani ovim porazom
1

Porazom u Sieni završili su snovi Ciboninih igrača o četvrtfinalu Eurolige. Perasović ipak nije razočaran ovom košarkaškom sezonom u Europi

VIDEO

Možda je razočaranje preteška riječ. Pogledamo li realnu kvalitetu, nemamo razloga biti tužni, ali bili smo u situaciji da možemo proći i sigurno nam nije svejedno, rekao je Velimir Perasović nakon što su se košarkaši Cibone porazom od Montepaschija (86-70) u Sieni oprostili od šansi za plasman među osam najboljih momčadi Eurolige.
Razlika u kvaliteti je velika, ali od početka cibosi kao da nisu dovoljno vjerovali, kao da su se previše prepali važne utakmice i snage protivnika.
- Bolji smo od ovog što smo pokazali - priznao je Alan Anderson. Stoga nisu ni zaslužili proći ako se na terenu nisu uspjeli pojaviti u najboljem izdanju.
- Pogađali su i pogađali i pogađali... - u nevjerici je pričao Earl Calloway, dok su mu kroz glavu vjerojatno još prolazili potezi briljantnog Terrella McIntyrea, koji mu je već u prvoj četvrtini ukrcao 15 koševa. Iako je Cibonin playmaker inače odličan obrambeni igrač, ovaj put izgledao je potpuno nemoćno.
Da su pobijedili, cibosi bi već bili u četvrtfinalu. Da su izgubili sa sedam ili manje koševa razlike, još bi imali šansu. Ovako će sljedeće srijede (11. ožujka) u Zagrebu igrati protiv moskovskog CSKA, za gušt, za dostojan oproštaj od Eurolige.


OSTAJE BORBA ZA FINAL FOUR NLB LIGE
Već u nedjelju (8. ožujka, 16.15 sati) košarkaše Cibone u 24. kolu regionalne NLB lige očekuje neugodno gostovanje u Sarajevu protiv Bosne. Ne bi bilo zgodno da kiksaju i tako ugroze plasman na Final Four NLB lige koji bi im omogućio otvaranje novog euroligaškog poglavlja. Ove su se sezone cibosi uspješno vratili na veliku scenu, a sad moraju izboriti priliku da na njoj i ostanu, a prvi je korak pobjeda u Sarajevu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu