Sport

Komentari 46

Veterinarka Sara zarobila srce novog Hajdukova pojačanja: 'Hvala ti što me uvijek pratiš...'

Veterinarka Sara zarobila srce novog Hajdukova pojačanja: 'Hvala ti što me uvijek pratiš...'

Stoper Benfice, Ferro, došao je na posudbu u Hajduk do kraja sezone, a na njegovom putu prati ga djevojka Sara s kojom je više od šest godina u ljubavnoj vezi

Portugalac Francisco Reis Ferreira poznatiji kao Ferro (24) nedavno je pojačao redove Hajduka, a u Split je stigao zajedno sa svojom boljom polovicom, djevojkom Sarom Isabel Pateiro (25). 

Ferro je iz Benfice u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone koja će se automatski produljiti na iduću u slučaju da se Hajduk plasira u Europu. 

U ljubavnoj vezi su više od šest godina, a počeli su se viđati još dok je Ferro igrao za mladu momčad lisabonskog kluba. U njihovim životima od tada se dosta toga promijenilo.

Stopera Benfice klub je cijenio 60-ak milijuna eura, ali se ozlijedio na posudbi u Valenciji pa ga nisu otkupili. Na povratku u Benficu Ferro je imao ozbiljnu konkurenciju na svojoj poziciji, a sada je kao veliko pojačanje dobio priliku u Dambrauskasovoj momčadi. 

Sara je završila veterinarski fakultet, ali nije poznato radi li u struci. Na društvenim mrežama prati je mala vojska obožavatelja, a zahvaljujući atraktivnom izgledom nema sumnje kako će brojka od 12.000 ljudi još porasti. 

Ferro je bio i na meti Osijeka, ali Nenad Bjelica naišao je na odbijenicu pa je Portugalac u konačnici umjesto u Gradski vrt stigao na Poljud. U Hajduku će nositi dres s brojem 97, a Sara je na društvenim mrežama podijelila fotografiju s predstavljanja Ferra. 

Par nerijetko objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu, a povodom četvrte obljetnice veze, Portugalac je napisao dirljivu poruku na koju mu je Sara odgovorila 'da ga voli'. 

"Hvala ti za sve što si prošla i što prolaziš sa mnom, i hvala ti za svaki osmijeh!", napisao je Ferro. 

Svojevremeno su se za usluge Ferra borili najveći europski velikani poput Real Madrida, Juventusa i Liverpoola, no karijera mu je otišla u nekom drugom smjeru pa će umjesto Porta i Sportinga, njegovi najveći rivali, barem do kraja sezone, biti Osijek, Dinamo i Rijeka.

Nogometnu karijeru započeo je u Benfici za koju je odigrao 70 službenih utakmica, a ima iskustvo igranja na najvišem nivou, od portugalske prve lige do Lige Prvaka i Europske lige. 

Najčitaniji članci