Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vezuv bi mogao 'proključati': Slaže se duo Drogba - Kalinić

Vezuv bi mogao 'proključati':  Slaže se duo Drogba - Kalinić
1

Prema pisanju talijanskih portala, klub iz Napulja drži ime slavnog Didiera Drogbe (38) iz kanadskog Montreala na užem popisu želja uz ime našeg centarfora Nikole Kalinića

VIDEO

Teška ozljeda poljskog golgetera Arkadiusza Milika bacila je u grdne probleme talijanski Napoli. Centarfor zelena borilišta neće vidjeti oko šest mjeseci, a baš ga je sjajno krenulo u Italiji.

U devet utakmica zabio je sedam golova te natjerao južnjake da zaborave na Gonzala Higuaina. Nažalost po njih, ali i po samu igru, ostali su bez Poljaka na duži vremenski period.

Stoga su primorani potražiti adekvatne zamjene, a već postoje neke ideje. Vezuv bi mogao 'proključati' od same pomisli tandema Didier Drogba - Nikola Kalinić.

Poznato je da trener 'partenopeia' Maurizio Sarri iznimno cijeni napadačke mogućnosti hrvatskog centarfora Nikole Kalinića, no problem predstavlja cijena - Fiorentina traži preko 30 milijuna eura. 

Prema pisanju talijanskog portala Calciomercato.it, klub iz Napulja drži ime slavnog Didiera Drogbe (38) iz kanadskog Montreala na užem popisu želja.

Legendarni bi se napadač mogao priključiti talijanskom klubu za vrijeme zimske pauze u MLS-u i ostati u Italiji tri mjeseca.

Bilo kako bilo, napadačka pojačanja Napoliju su nužna, a napadački tandem Drogba - Kalinić zvuči vrlo opako po protivničke obrane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića