Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Arsenal srušio 'spurse' u derbiju i bacio rukavicu Cityju

VIDEO Arsenal srušio 'spurse' u derbiju i bacio rukavicu Cityju

Čak pet golova palo je u londonskom derbiju, a Mikel Arteta slavi uspjeh kakav nije pošao za rukom ni legendarnom Arseneu Wengeru... Naime, Arsenal je dvaput za redom slavio na gostovanju kod najvećeg rivala

VIDEO

Trideset i peto kolo Premier lige pružilo nam je veliki londonski okršaj između Tottenhama i Arsenala. Derbi koji je uvijek nabijen žestokim emocijama, koji je intenzivan koliko može biti, otišao je na stranu 'topnika' i momčad Mikela Artete slavila je rezultatom 3-2. Arsenal je doslovce potopio velikog rivala u prvih 45 minuta pa prikočio u drugom poluvremenu. Smanjio je gas, pustio loptu suparniku i 'spursi' su u nastavku samo smanjili zaostatak.

Puno uzbuđenja donijelo je prvo poluvrijeme u kojem je Arsenal poveo već u 15. minuti autogolom Hojbjerga. Loptu je ubacio Saka. Samo sedam minuta kasnije Tottenham je poravnao, ali je pogodak Van de Vena poništen zbog zaleđa. Uslijedio je gol Sake u 27. minuti nakon sjajne kontre te pogodak Havertza u 38. nakon kojeg je Arsenal s mirnih 3-0 otišao na predah.

Tottenham na korak do povratka

Tottenhamu je nadu vratio Romero u 64. minuti, a kada je Declan Rice u 85. minuti htio ispucati loptu pa je nehotice udario Bena DaviesaAnge Postecoglou ponadao se da će se njegov momčad u potpunosti vratiti u igru. Son je savršeno realizirao kazneni udarac, no 'spursi' više od toga nisu mogli.

Arsenal je zadržao prednost do kraja, a kada je Michael Oliver puhnuo u zviždaljku posljednji put slavlje je počelo. 'Topnici' su se tako privremeno odvojili od Manchester Cityja na vrhu i imaju četiri boda prednosti, uz dvije utakmice više.

>> VIDEO: TOTTENHAM - ARSENAL 2-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'
POGLEDAJTE SLAVLJE

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'

ZAGREB - Robert Mudražija, igrač Lokomotive koji je golovima srušio Hajduk i Rijeku i time pomogao Dinamu da osvoji naslov, gledao je utakmicu s Osijekom na Maksimiru. U blizini stadiona primijetili su ga Bad Blue Boysi i bacali u zrak, a s njima je i zapjevao dio Dinamove himne "I u nebo s njim i u pakao, Bad Blue Boysi - Dinamo!".
Maksimir skandirao Jakiroviću, on zaplakao: Mama je ponosna
EMOTIVAN NASLOV

Maksimir skandirao Jakiroviću, on zaplakao: Mama je ponosna

Morate ići dalje, nosite u sebi tugu, oguglao sam više na to, rekao je trener Dinama pa o napisima o smjeni kazao: Internet je vrag, svatko ima pravo na svoje mišljenje, neki većinom gledaju negativno