Sport

Komentari 26

VIDEO Australci izviždali Rusa na spomen Novaka Đokovića

VIDEO Australci izviždali Rusa na spomen Novaka Đokovića

Pitao sam se što bi Novak Đoković napravio, odgovorio je Medvjedev na pitanje kako se uspio vratiti iz velikog zaostatka na što ga je publika izviždala. "I Federer, Rafa...", nastavio je Rus

Rus Danil Medvjedev velikim je preokretom došao do polufinala Australian Opena gdje će ga čekati Grk Stefanos Tsitsipas. Drugi tenisač svijeta i prvi nositelj u Melbourneu nije igrao na uobičajenoj razini. Bio je je ovo tek drugi put u njegovoj karijeri da se vratio iz zaostatka 0-2. 

- Nisam znao što napraviti pa sam se, ne znam hoće li se ovo ljudima svidjeti, upitao što bi Novak Đoković napravio - odgovorio je Medvjedev na pitanje kako se uspio vratiti iz velikog zaostatka na što ga je publika izviždala.

- I Federer, Rafa... - nastavio je Rus. Na spomen Švicarca i Španjolca, publika je, obrnuto, zapljeskala i dala svoje mišljenje o cijeloj sagi sa Đokovićem, odnosno da su zadovoljni ishodom.

Reakciju publike možete pogledati ovdje.

U drugom će polufinalu, pak, zaigrati Talijan Mateo Berrettini i Španjolac Rafael Nadal. Ako se u finalu susretnu Nadal i Medvjedev, Đoković će u svakom slučaju ostati bez 'nečega' - vrha ATP ljestvice ili će Nadal postati rekorder po broju Grand Slamova. Podsjetimo, Medvjedev je trenutno na 8935 bodova, dok Đoković ima 11015, no nakon završetka turnira izgubit će 2000 pa će biti na 9015, dok će Medvjedev u slučaju osvajanje titule dobiti 800 novih bodova budući da brani 1200 (izgubio u finalu) od prošle godine. 

Najčitaniji članci