Obavijesti

Sport

Komentari 15

VIDEO Briljantan gol i hat-trick Di Maríje, Juve nastavlja pohod

VIDEO Briljantan gol i hat-trick Di Maríje, Juve nastavlja pohod

Argentinac je dominirao protiv Nantesa uz krasan gol na startu utakmice, a Sevilla umalo prokockala pobjedu 3-0 iz prve utakmice protIv PSV-a. U tri od prve četiri utakmice bilo je i isključenja

VIDEO

Juventus, Sevilla, Sporting i Bayer Leverkusen pridružili su se Arsenalu, Freiburgu, Ferencvarosu, Feyenoordu, Betisu, Real Sociedadu, Fenerbahčeu i Union Saint-Gilloiseu u osmini finala Europske lige.

Usprkos oduzimanju 15 bodova, Juve ne gubi nadu u trofej ove sezone. Nakon remija protiv Nantesa kod kuće, u Francuskoj je slavio 3-0 s igračem više i lakoćom prošao među 16. Najljepši trenuatk utakmice zbio se već u petoj minuti kad je Ángel Di María s ruba šesnaesterca pogodio suprotne rašlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Francuzi su već u 17. minuti zbog namjernog igranja rukom u šesnaestercu ostali bez Nicolasa Palloisa, a penal je realizirao Di María koji je 12 minuta prije kraja kompletirao hat-trick na dodavanje Dušana Vlahovića.

Sporting je imao sličnu priču s danskim Midtjyllandom. Iako je iz Lisabona ponio samo 1-1, u uzvratu je bio uvjerljiv i pobijedio 4-0, također s igračem više. Sebastian Coates zabio je u 17. za vodstvo, potom je Paulinho u 36. i 38. dobio dva žuta, a u nastavku je Pedro Goncalves dodao dva uz autogol Stefana Gartmanna.

Šesterostruki osvajač ovog natjecanja Sevilla u prvoj je utakmici na Sánchez Pizjuánu pobijedila PSV 3-0 i činilo se kako će lako to obraniti u Eindhovenu, ali nije bilo tako. 

Europa League - Play-Off Second Leg - PSV Eindhoven v Sevilla

U završnici su domaćini zakoplicirali stvari jer je bivši igrač Seville Luuk de Jong u 77. zabio za vodstvo PSV-a, au nadoknadi je Fabio Silva dodao još jedan. Vremena za ukupno izjednačenje ipak nije bilo, a i ovdje je domaćin završio utakmicu s desetoricom, isključen je Mauro Junior. Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Andalužane.

Bayer Leverkusen pobijedio je Monaco 3-2 u uzvratu u Kneževini i tako izjednačio ukupan rezultat na 5-5, a potom prošao na penale 8-6. Breel Embolo golom šest minuta prije kraja izborio je produžetke za domaćine za koje je iz penala u prvom dijelu zabio Wissam Ben Yedder. Florian Wirtz (13.), Exequiel Palacios (21.) i Amine Adli (58.) pogađali su za "apotekare".

Tragičar je u penalima bio Eliot Matazo koji je promašio u drugoj seriji. Za Bayer su zabijali Azmoun, Amiri, Tapsoba, Schick i Diaby, a za domaćine Disasi, Embolo i Volland.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara