Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Dječak nije skidao pogled s Ronalda: Evo kako je reagirao

VIDEO Dječak nije skidao pogled s Ronalda: Evo kako je reagirao

Ronaldo je u tunelu sa suigračima čekao da uđe na travnjak, a Portugalac je za ruku držao dječaka koji ga nije mogao prestati gledati. Pogledao ga je i nasmijao se te izazvao još veće oduševljenje kod malog obožavatelja

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo u nedjelju je debitirao za Al Nassr u pobjedi od 1-0 protiv Ettifaqa, odigrao je cijeli susret, ali prvijenac za saudijskog prvoligaša u prvoj službenoj utakmici nije zabio. 

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo i obitelj u lunaparku 00:59

Jasno je da su sve oči bile uprte u Portugalca koji je svojim dolaskom na Bliski istok već popularizirao klub, a to je samo početak. Navijači su ga s oduševljenjem dočekali, a njegovim angažmanom u saudijskom klubu privući će se pozornost istu kakvu je dobio i katarski susjed koji je bio domaćin SP-a 2022. godine. 

Uoči početka susreta, Ronaldo je u tunelu sa suigračima čekao da uđe na travnjak, a Portugalac je za ruku držao dječaka koji ga nije mogao prestati gledati. A kako i ne bi s obzirom na to da je riječ o planetarno popularnom Ronaldu koji je jedan od najboljih nogometaša svih vremena. Portugalac je primjetio da ga dječak promatra te ga je pogledao i nasmijao se, čime je izazvao još veće oduševljenje kod malog obožavatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cristiano je zbog ove reakcije dobio brojne pohvale na društvenim mrežama, a dječaku je uljepšao dan i napravio uspomenu za povijest. 

Ronaldo je u debiju pokazao neke fantastične poteze, ali vidi se da još uvijek hvata najbolju formu s obzirom na to da je u nekoliko navrata nepotrebno izgubio loptu. Utakmicu je pratilo 22.862 gledatelja, a brojni od njih oduševljeno su vikali "Siu!" svaki put kada je Ronaldo dotaknuo loptu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu