Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Đoković je ostao u šoku nakon dara za 23. Grand Slam

VIDEO Đoković je ostao u šoku nakon dara za 23. Grand Slam

Austrijski proizođač sportske opreme Head od 2008. godine oprema Đokovića reketima, a povodom 23. Grand Slama su ga iznenadili jedinstvenim poklonom

VIDEO

Je li najveći u povijesti, to je subjektivno pitanje na koje nikada nećemo dobiti jedinstven odgovor. Za veliku većinu je to Roger Federer, za neke Rafael Nadal, ali njemu nitko ne može osporiti da je najuspješniji tenisač svih vremena.

Pokretanje videa...

novak đoković 00:53

Nevjerojatni Novak Đoković (36) je prije deset dana pobijedio Casper Ruuda u finalu Roland Garrosa, osvojio treću titulu u Parizu i ukupno 23. Grand Slam u karijeri. Nitko nikada nije došao do te magične brojke, Rafael Nadal držao je prednost ispred njega s 22, ali srpski tenisač je ove godine osvojio dva i izbio sam na vrh vječne liste. Rafael Nadal otpao je do kraja ove godine, sljedeća će mu biti i posljednja u karijeri pa je upitno hoće li uspjeti dostići srpskog tenisača. 

French Open

Austrijski proizvođač sportske opreme Head od 2008. godine oprema Đokovića reketima, a povodom 23. Grand Slama su ga iznenadili jedinstvenim poklonom. Novak je u karijeri isprobao preko stotinu reketa, ali ovakav sigurno nije nikada držao u rukama. Austrijanci su mu poklonili zlatni reket od osam kilograma. Prvi tenisač svijeta bio je zatečen unikatnim poklonom.

- Vauuu. Pa ovo je zaista nevjerojatno, nešto posebno - govorio je oduševljeni Đoković koji je nekoliko trenutaka ispipavao novi reket pa zahvalio na poklonu.

Ne, s njime osvajati nove Grand Slamove, ali će mu stajati u trofejnim vitrinama kao podsjetnik na nevjerojatan uspjeh.

- Nevjerojatno. Još uvijek vrtimo u glavi što je Novak uradio. Kako bi smo na najbolji mogući način proslavili ovaj uspjeh i poseban trenutak, angažirali smo umjetnika koji je napravio zlatnu repliku Novakovog reketa. Ovaj trofej je napravljen specijalno zbog Novakovog rekorda od 23 Grand Slam titule - poručili su iz Heada.

French Open

Đoković se zaputio na kratki odmor nakon teška dva tjedna u Roland Garrosu pa posvetio pripremama za nastavak sezone. Sve je podređeno Wimbledonu koji počinje 3. srpnja. Srpski tenisač bit će glavni favorit, brani prošlogodišnji naslov i lovi 24. Grand Slam. Jedini je u povijesti koji je svaki osvojio po triput, ali nikada nije sve u jednoj kalendarskoj godini. Sada je na dobrom putu da sruši i taj rekord.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...