Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Evo kako je Plazibat brutalno isprebijao Rumunja

VIDEO Evo kako je Plazibat brutalno isprebijao Rumunja

Catinas se jedva držao na nogama, primao udarce, a presudio je posljednji teški desni kroše u glavu nakon kojeg je Rumunj klonuo, zaspao i zapleo se u konopce

VIDEO

Puno ljudi koji rade i žive u Njemačkoj došlo je podržati najboljeg hrvatskog kickboksača. Antonio Plazibat (28, 22-4) imao je veliku podršku publike u Bonnu što se čulo i prije samog meča u kojem je Solinjanin pod okriljem Gloryja teško prebio rumunjskog suparnika Raula Catinasa (34, 41-7).

Meč je završio tek što je krenuo. Na polovici prve runde, hrvatski borac je sjajnim zadnjim direktom otvorio gard Rumunja, uputio nekoliko teških krošea i direkata od kojih je dobar broj odsjeo na bradi, a poneki i na tijelu.

Catinas se jedva držao na nogama, a presudio je posljednji teški desni kroše u glavu nakon kojeg je Rumunj klonuo, zaspao i zapleo se u konopce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaista težak nokaut isporučio je najbolji hrvatski kickboksač, koji je tako nastavio pohod na titulu teškaškog prvaka svijeta u vlasništvu najboljeg borca današnjice Rica Verhoevena.

- Kao što sam rekao. Ako ne pobijedim sve, nisam najbolji. Još jedna stvar, ako ne pobijedim do druge runde, nisam bolji od njega. Jesam li to rekao? Zato imam samo jedno pitanje danas. Rico Verhoeven, j**ote gdje si?! Ubit ću te - rekao je Plazibat nakon meča.

VIDEO NOKAUTA POGLEDAJTE OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića