Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Golman Bono spasio je Rakitićeve golom u 94. minuti

VIDEO Golman Bono spasio je Rakitićeve golom u 94. minuti

Sevilla je teškom mukom došla do boda na gostovanju kod Valladolida u 28. kolu La Lige prvim golom golmana Bone u profesionalnoj karijeri koja traje 10 godina. Završilo je 1-1

VIDEO

Real Valladolid je do zadnje minute na svom terenu vodio protiv Seville s 1-0, da bi pogotkom gostujućeg vratara Bonoa gosti osvojili bod u posljednjem subotnjem dvoboju 28. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Vodeći pogodak za domaću momčad postigao je Orellana u 44. minuti iz kaznenog udarca i sve do četvrte minute sučevog dodatka Valladolid je imao tri boda u rukama. No, tada su loše reagirali obrambeni igrači domaće momčadi, izmicali se lopti nadajući se da će izaći u gol-aut, što su Sevillini igrači iskoristili vrativši u peterac, gdje se našao vratar Bono i zakucao loptu u mrežu. To mu je prvi gol u karijeri

Video gola Seville možete pogledati OVDJE.

Ivan Rakitić je za Sevillu igrao od 67. minute.

Nogometaši Real Madrida ostvarili su gostujuću pobjedu svladavši Celtu Vigo s 3-1 (2-1).

Ovosezonsku 18. prvenstvenu pobjedu "kraljevskom klubu" osigurali su dvostruki strijelac Karim Benzema i dvostruki asistent Toni Kroos. Prvi pogodak iz te suradnje francuski napadač je postigao u 20. minuti, a za 2-0 deset minuta poslije.

Santi Mina je u 40. minuti smanjio zaostatak domaće momčadi, a Celta je blizu izjednačenju bila u 83. minuti, kad je Iago Aspas iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora pogodio okvir vrata.

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

Real je pobjedu potvrdio u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Benzema asistirao, a Asensio iz blizine pospremio loptu u mrežu.

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač tjedna u Ligi prvaka Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, a u 80. minuti je zaradio žuti karton zbog prekršaja.

U prvom subotnjem dvoboju Athletic i Eibar su u Bilbau odigrali 1-1. Berchiche je  9. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a konačnih 1-1 postavio je Kike u 17. minuti.

Bez pogodaka je završio dvoboj u kojem je Huesca u subotu ugostila Osasunu. Hrvatski reprezentativac Ante Budimir je za Osasunu igrao od 78. minute.

Osasuna je s 30 bodova ostala na 13. mjestu i sedam bodova iznad zone ispadanja, dok je Huesca s 21 bodom i dalje na dnu ljestvice La Lige.

Real Madrid je došao do 60 bodova i privremeno smanjio zaostatak za vodećim Atleticom na tri boda, ali gradski suparnik ima utakmicu manje. Trećeplasirana Barcelona, također s utakmicom manje, ima 59 bodova. Četvrta je Sevilla s 55 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili
Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao
KAKVA KLASA

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao

Joško Gvardiol mogao je postati prvi branič u povijesti Premiershipa s hat-trickom da je izveo i zabio penal u nadoknadi kod Fulhama, ali je to prepustio Julianu Alvarezu