Sport

Komentari 53

VIDEO Hajdučki dijamanti: Evo kako je Vušković kopirao Del Piera, a Stipe Biuk - Messija!

VIDEO Hajdučki dijamanti: Evo kako je Vušković kopirao Del Piera, a Stipe Biuk - Messija!

Hajduk je od 13. do 39. minute zabio četiri komada Gorici, a tri gola bila su briljantna. Mario Vušković zabio je iz slobodnjaka, Stipe Biuk asistirao pa pogodio nakon slaloma, a Livaja opet realizirao penal

Hajdukovci su u prvom poluvremenu utakmice 34. kola HNL-a protiv Gorice igrali na nekom drugom nivou. Kao da su željeli naplatiti sve loše trenutke ove sezone. Četiri udarca u okvir, četiri gola! I to kakva.

Mario Vušković (19) potvrdio je o kakvom se talentu radi. Nije slučajno da ga ovih dana traži Torino. Ako su Talijani gledali utakmicu, a ne sumnjamo da jesu, imali su što vidjeti.

POGLEDAJTE GOL VUŠKOVIĆA

Krasno je Vuška u 13. minuti iz slobodnjaka s 25 metara iskosa s lijeve strane pogodio. Od desne stative Goričina golmana Ivana Banića, koji se nije ni pomaknuo, u mrežu. Kao Alessandro Del Piero u najboljim danima. To mu je drugi gol sezone.

Samo dvije minute poslije već je bilo 2-0 nakon krasnog prodora Stipe Biuka (18) koji se sjurio kroz sredinu nalijevo i, nakon što nije uspio pucati iz mrtvog kuta, dao povratnu loptu do Alexandera Kačaniklića koji zabija iz naleta.

POGLEDAJTE GOL KAČANIKLIĆA:

Iz slične situacije tri minute poslije Marko Livaja pogodio je stativu, a onda je, već u 22., i on slavio gol nakon što ga je Aleksandar Jovičić srušio u šesnaestercu. Lagano je realizirao penal za velikih 3-0 i treću utakmicu zaredom u kojoj zabija.

POGLEDAJTE GOL LIVAJE:

Točku na "i" najboljeg poluvremena Hajduka ove sezone stavio je u 39. minuti Biuk Messijevskim solo-prodorom na lijevoj strani u kojem je prvo izvozao Mohameda Musu i Jiloana Hamada kod aut-linije pa krasnim udarcem pogodio pokraj Nasirua More i Banića. Strašnu je rolu odradio golobradi mladić i zabio drugi gol za seniore Hajduka.

POGLEDAJTE GOL BIUKA:

 

Najčitaniji članci