Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Juventus uzvratio Laziju i Tudoru u borbi za finale kupa. Ćaleta-Car u finalu u Francuskoj

VIDEO Juventus uzvratio Laziju i Tudoru u borbi za finale kupa. Ćaleta-Car u finalu u Francuskoj
6

Juventus je kod kuće svladao Lazio 2-0 u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa. U drugom se sastaju Fiorentina i Atalanta

VIDEO

U prvoj utakmici polufinala Talijanskog nogometnog kupa Juventus je na svom terenu svladao Lazio 2-0 (0-0) golovima Federica Chiese (50) i Dušana Vlahovića (64).

Nakon što je u svom trenerskom debiju na klupi Lazija hrvatski stručnjak Igor Tudor prije četiri dana ostvario minimalnu pobjedu protiv svog bivšeg kluba u Rimu u prvenstvu, u ovoj mnogo važnijoj utakmici doživio je prizemljenje. Ipak, Lazio će priliku za ispravak ovog poraza imati 23. travnja kada će se igrati uzvrat u Rimu.

Coppa Italia - Semi Final - First Leg - Juventus v Lazio

Prvi gol pogledajte OVDJE, a drugi OVDJE.

Ukupni pobjednik ovog polufinalnog ogleda plasirat će se u finale koji je na programu 15. svibnja u Rimu, a suparnik će mu biti bolji iz okršaja Fiorentine i Atalante koji će svoju prvu utakmicu igrati u srijedu u Firenci, a uzvrat 24. travnja u Bergamu.

Ćaleta-Car s Lyonom u finalu francuskog kupa

Nogometaši Lyona prvi su finaisti ovosezonskog izdanja Francuskog kupa, oni su u polufinalu na svom terenu u utorak svladali drugoligaša Valenciennes sa 3-0 (0-0), a hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car odigrao je čitav susret za Lyon. Prva dva gola na utakmici postigao je Lacazette (51-11m, 57), a konačni je rezultat postavio Orban (75). Lyon će tako 25. svibja u finalu na Stade de Franceu pokušati osvojiti svoj šesti Kup, prvi nakon 2012. godine, a suparnik će mu biti bolji iz ogleda Paris SG - Rennes koji je na programu u srijedu.

Kaiserslautern preko trećeligaša

Nogometaši Kaiserslauterna prvi su finalisti ovosezonskog izdanja Njemačkog kupa, oni su u polufinalu kao gosti svladali trećeligaša Saarbruecken sa 2-0 (0-0). Strijelci za Kaiserslautern bili su Ritter (53) i Toure (75). Momčad Kaiserslauterna, koja se ove sezone bori za ostanak u drugoj ligi, tako će imati priliku osvojiti trofej 25. svibnja kada će na Olimpijskom stadionu u Berlinu za suparnika imati boljeg iz drugog polufinala u kojem će u srijedu vodeći sastav prve lige Bayer Leverkusen ugostiti još jednog drugoligaša Fortunu iz Duesseldorfa.

Kaiserslautern je dosada dva puta osvajao Njemački kup, prvi put 1990., a drugi 1996. godine, dok je posljednji put u finalu igrao 2003. kada je izgubio od Bayerna. Za Saarbruecken, koji je u ranijim fazama natjecanja izbacivao Bayern, Eintracht iz Frankfurta i Borussiju iz Moenchengladbacha, tako je koban u Kupu bio sastav s dna druge lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki