Obavijesti

Sport

Komentari 92

VIDEO Kapetan uzeo mikrofon i zapjevao: Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti...

VIDEO Kapetan uzeo mikrofon i zapjevao: Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti...

Nakon dočeka na Poljudu fešta za polufinaliste Lige prvaka nastavila se i u jednom noćnom klubu gdje je DJ za njih puštao hajdučke pjesme

VIDEO

Mladi nogometaši Hajduka dali su si oduška nakon što su u srijedu izbacili Borussiju Dortmund u četvrtfinalu Uefine Lige mladih. Po dolasku u Split, gdje ih je na Poljudu dočekalo nekoliko tisuća ljudi, odlazak u Nyon proslavili su i u noćnom klubu Antique Bar & Sushi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Fešta mladih hajdukovaca 01:28

Na društvenim mrežama pojavile su se dvije snimke fešte za hajdukovce na kojima uz prskalice pjevaju obradu hita Miše Kovača "Ja ne mogu drugo nego da ga volin", kao i kraći "solo nastup" kapetana Marka Capana.

- Pozdrav za sve vas skupa... Ima jedna duga cesta koja vodi sve do raja. To je cesta, cesta mira, cesta mira i ljubavi. Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti. To je obećanje vjere, ufanja i ljubavi - poveo je pjesmu Marko, a pridružili su mu se i okupljeni.

POGLEDAJTE VIDEO: TISUĆE LJUDI DOČEKALE HAJDUKOVCE

Poseban doček za Nazora u Splitu 3

Krešimir Nazor (18), krilni napadač koji je iz RNK Splita stigao na Poljud s 13 godina, imao je bakljadu u svom kvartu Split 3.

- Ja te vooolim, Hajduče! Kad si prvi na kraju sezone, cili grad slavi šampione! Ako ne uđeš u Ligu prvaka, bodrit će te grupa luđaka! Za te dat ćemo svoje krvi, nema veze zadnji il prvi. Pratit ćemo te na kraj svita jer mi smo vjerna Torcida iz Splita. Ooooo - pjeva ekipa na videu koji je objavio Dalmatinski portal.

Neće smjeti igrati u polufinalu

Nažalost, zbog bizarnog pravila Uefe kapetan Capan neće biti na raspolaganju treneru Marijanu Budimiru u polufinalu 21. travnja protiv Milana u Švicarskoj jer je kao kapetan dobio žuti karton kod prigovaranja više igrača nakon što je Borussia imala penal. To mu je akumulirani treći.

Ipak, Budimir će biti jači za Luku Vuškovića koji je odradio dvije utakmice suspenzije nakon crvenog kartona protiv Šahtara, a u sastavu bi mogla biti još dva člana seniorske momčadi, Rokas Pukštas i Dominik Prpić. Uz Capana, u Njemačkoj je bio Roko Brajković.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled