Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Krama odmah asistirao, Kovač u debiju izbjegao poraz

VIDEO Krama odmah asistirao, Kovač u debiju izbjegao poraz

Hoffenheim je već nakon 19 minuta igre ostao s desetoricom na travnjaku, no to nije obeshrabrilo Hrvata, koji je poslužio suigrača za vodeći gol. Kovač se u debiju na klupi Wolfsburga izvukao u 84. minuti

VIDEO

Nogometaši Hoffenheima u prvom kolu Bundeslige stigli su na teško gostovanje kod Borussije Mönchengladbach. Momčadi Andrea Breitenreitera krenulo je nizbrdo kada je desni bočni Posch u razmaku od samo četiri minute dobio dva žuta kartona i pocrvenio.

To se odrazilo na daljnji rasplet i premda je Andrej Kramarić asistirao, Hoffenheim je izgubio 3-1 na otvaranju prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić krstio sina i crkveno se vjenčao s Miom 00:58

Hoffenheim je već nakon 19 minuta igre ostao s desetoricom na travnjaku, no to nije obeshrabrilo hrvatskog reprezentativca, koji je samo šest minuta kasnije isporučio asistenciju za vodstvo!

Krama je dobro istrčao kontru i nakon munjevite akcije odlično poslužio Skova, koji je pristizao iz pozadine. Veznjak je snažno opalio iz prve te probio mrežu Sommera.

GER, 1.FBL, Borussia Mönchengladbach vs TSG Hoffenheim

VIDEO KRAMINE ASISTENCIJE OVDJE

Gosti su odolijevali napadima domaćina sve do 42. minute kada je brojčano nadmoćna Borussia stigla do poravnanja. Strijelac za 1-1 bio je Bensebaini i to čudesnim škaricama nakon kornera.

VIDEO GOLA OVDJE

Na odmor se otišlo s poravnatim rezultatom, no Mönchengladbach je u nastavku ubacio u brzinu više. Zabili su Thuram u 71. i Elvedi u 78. minuti za konačnu pobjedu.

Igrali Šunjić, Uremović, Brekalo...

Prvi bundesligaški berlinski derbi između Uniona i Herthe završio je onako kako su te utakmice završavale i u prošloj sezoni, slavljem Uniona koji je na svom stadionu pobijedio 3-1.

Union je poveo u 32. minuti pogotkom Siebatcheua, da bi početkom drugog poluvremena Becker (50) i Knoche (54) prelomili utakmicu na stranu domaće momčadi. Hertha je do kraja utakmice uspjela samo doći do utješnog pogotka, a strijelac je bio Lukebakio (85).

U početnom sastavu Herthe bili su Ivan Šunjić i Filip Uremović. Šunjić je zamijenjen u 77. minuti, a Uremović je odigrao cijelu utakmicu, a zaradio je žuti karton u 52. minuti.

1. FC Union Berlin - Hertha BSC

Wolfsburg je pod vodstvom Nike Kovača uspio izvući bod na svom stadionu odigravši 2-2 s Werderom. Josip Brekalo je počeo u domaćem sastavu, ali ga je Kovač zamijenio u 56. minuti.

VfL Wolfsburg - SV Werder Bremen

Nmecha je u 11. minuti efektno završio lijepu akciju "vukova" za vodstvo, da bi već do 23. minute gosti došli do prednosti. Prvo je u 21. minuti izjednačio Füllkrug, a dvije minute poslije je za 2-1 pogodio Bittencourt. Werder je vodio do 84. minute, kad je Guilavogui postigao pogodak za konačnih 2-2.

Bartol Franjić je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima