Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Liverpool okrenuo 0-2 pa posrnuo: Novi šok za 'redse'!

VIDEO Liverpool okrenuo 0-2 pa posrnuo: Novi šok za 'redse'!

Čudesni Trossard postigao je hat-trick na Anfieldu i postao tek treći gostujući igrač koji je to uspio. Posljednji kojem je to pošlo za nogom bio je Aršavin. Chelsea se spasio u zadnjim trenucima kod Palacea

VIDEO

Ludnicu od utakmice odigrali su nogometaši Liverpoola i Brightona u 9. kolu engleske Premier lige. Susret je završio s čak šest pogodaka u mrežama! 'Redsi' su nakon dvadesetak minuta imali dva gola zaostatka nakon čega su se sabrali i okrenuli, no utakmica je završila rezultatom 3-3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Liverpoolovi navijači u Parizu 03:43

Prvo u 4. pa i u 18. Trossard je bio nerješiva enigma za Liverpoolovu obranu i Anfield je utihnuo niti nakon 20 minuta igre. Veliku prednost imali su gosti iz Brightona, no tek je bio početak. I uslijedila je potpuna ofenziva domaćina.

Liverpool je izjednačio u 33. minuti preko Roberta Firmina da bi napadač 'redsa' postigao i drugi u 54. Lice Jurgena Kloppa je omekšalo, čak se i pojavio osmijeh kada je Webster u 63. minuti postigao autogol, a momčad s Anfielda stigla do potpunog preokreta.

Premier League - Liverpool v Brighton & Hove Albion

Tu je pritisak mrvicu popustio pa je Liverpool pokleknuo do kraja. Igrala se 83. minuta kada je Trossard postigao i treći te hat-trickom šokirao publiku na kultnom stadionu. Time je postao tek treći gostujući igrač koji je na Anfieldu postigao hat-trick. Posljednjem je to za nogom pošlo Andreju Aršavinu dok je igrao za Arsenal.

Premier League - Liverpool v Brighton & Hove Albion

Sukus svega je da je Liverpool drugu utakmicu zaredom odigrao remi i nalazi se tek na devetom mjestu.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE OVDJE

Neuvjerljiv je i Chelsea, ali je ipak pobijedio u gostima kod Crystal Palacea 2-1. Domaćina je srušio njihov igrač, Conor Gallagher, koji je ovog ljeta došao u Chelsea iz Palacea. U 90. minuti Gallagher je sjajno odapeo s 20 metara te je pod gredu pogodio za 2-1 kluba koji igra u skupini E Lige prvaka s Dinamom.

Crystal Palace je, inače, vodio već od sedme minute kada je strijelac bio Edouard, dok je u 38. svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja postigao Aubameyang. Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za Chelsea.

Crystal Palace v Chelsea - Premier League - Selhurst Park

Već u 8. minuti Chalobah je ostavio svoje suigrače iz Fulhama na milost i nemilost Newcastlea, a gosti su sve to prilično iskoristili i dobili ogled 9. kola s 4-1. Već u 11. minuti Newcastle je naplatio igrača više te je Wilson zabio za 1-0, a potom je dva pogotka postigao Almiron te jedan Longstaff za 4-0.

Na samom kraju tek je De Cordova Ried zabio počasni pogodak za Fulham koji je upisao prvi domaći poraz u sezoni, dok je Newcastle pobijedio po prvi puta u gostima.

Na strani je slavio i Everton, s 2-1 kod Southamptona, u ogledu gdje su svi pogoci postignuti u drugom poluvremenu. Aribo je u 49. minuti zabio za 1-0 domaćina, ali je Everton sve okrenuo u tek 100-ak sekundi. Prvo je Coady izjednačio u 52., a potom je McNeil zabio za konačnih 2-1 Evertona.

U nedjelju će igrati Manchester City - Manchester United te Leeds - Aston Villa, dok kolo završava u ponedjeljak ogledom Leicestera i Nottingham Foresta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'