Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Lokomotiva i dalje živa u borbi za Europu, pao je Varaždin

VIDEO Lokomotiva i dalje živa u borbi za Europu, pao je Varaždin

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 0-2 Prvi pogodak za Lokomotivu je postigao Silvio Goričan u 43. minuti, dok je u 49. Michele Šego pogodio vlastitu mrežu za gostujućih 2-0

VIDEO

U prvom subotnjem susretu 30. kola HNL-a nogometaši Lokomotive su uspješno odradili gostovanje kod Varaždina, gdje su pobijedili 2-0 (1-0). Prvi pogodak za Lokomotivu je postigao Silvio Goričan u 43. minuti, dok je u 49. Michele Šego pogodio vlastitu mrežu za gostujućih 2-0.

Lokomotiva je pobijedila nakon što je u zadnja dva ligaška susreta remizirala, a ujedno je i ispala u polufinalu Kupa. Opet je na četvrtom mjestu ljestvice, uz utakmicu više ima dva boda ispred Osijeka. Varaždin je ostao na sedmom mjestu, a ta momčad u posljednja četiri prvenstvena dvoboja ima dvije pobjede i dva poraza.

Kroz cijelo prvo poluvrijeme agresivnija i napadački kreativnija bila je Lokomotiva. No, gostujući napadi su ipak bili mlaki, a udarce je, ako su išli u okvir vrata, lako zaustavljao domaći vratar Zelenika.

Varaždin je ipak kapitulirao do kraja poluvremena, a u 43. minuti za goste je poentirao Goričan. U padu je Goričan, sa skoro 20 metara, uputio prizemni i precizan udarac koji je završio u domaćoj mreži.

Varaždin i Lokomotiva sastali se 30. kolu SuperSport HNL-a

Odmah na startu drugog dijela Lokomotiva je povećala prednost i to nakon autogola Šege koji je samo dvije minute kasnije mogao vratiti Varaždin u igru, ali je njegov udarac završio na okviru vrata.

Do kraja utakmice bolji je bio Varaždin koji je tražio pogodak, ali nije uspio odvesti dvoboj u neizvjesnost. Najbolju šansu je imao Lusavec u 65. minuti, kada je dobro reagirao gostujući vratar Čavlina. Do kraja susreta su se domaći napadi smirili, a Lokomotiva je proslavila važnu pobjedu u borbi za četvrtu poziciju na ljestvici.

VIDEO golova pogledajte OVDJE.

U nastavku subote, od 19 sati, za prvoligaške bodove će se boriti Gorica i Dinamo. Posljednje dvije utakmice na rasporedu su u nedjelju. Prvo će od 16.30 sati, pred praznim tribinama Poljuda, igrati Hajduk - Osijek, dok se u zadnjem ogledu u Puli sastaju Istra 1961 - Rijeka s početkom u 19 sati.

U prvom susretu, odigranom u petak, Slaven Belupo je nakon preokreta pobijedio Rudeš u gostima 3-1. Dva gola za Slaven Belupo je postigao Robert Murić, a jedan Ante Šuto, dok je strijelac za domaći sastav bio Aleksa Latković. Nakon novog poraza Rudeš je i matematički ispao iz elitnog razreda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige