Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Loše vijesti iz Njemačke: Kramarić je šepajući napustio teren protiv Borussije Dortmund

VIDEO Loše vijesti iz Njemačke: Kramarić je šepajući napustio teren protiv Borussije Dortmund

Stisnuo je zube i pokušao nastaviti, ali bol je bila prejaka pa je morao izaći iz igre. Nadamo se kako nije ništa ozbiljno i da ćemo ga u ožujku vidjeti na reprezentativnom okupljanju

VIDEO

Iznenađenje se dogodilo ove nedjelje u 23. kolu njemačke Bundeslige, nogometaši Hoffenheima su u Dortmundu pobijedili Borussiju 3-2, ali loša vijest za Hoffenheim i hrvatsku reprezentaciju je ozljeda Andreja Kramarića koji je iz igre izašao u 67. minuti. U bolni izraz na licu pao je na travnjak nakon sudara s Ryersonom.

GER, 1.FBL, Borussia Dortmund vs TSG 1899 Hoffenheim

Stisnuo je zube i pokušao nastaviti, ali bol je bila prejaka pa je morao izaći iz igre. Nadamo se kako nije ništa ozbiljno i da ćemo ga u ožujku vidjeti na reprezentativnom okupljanju.

Video pogledajte OVDJE 

Da se sprema iznenađenje u Dortmundu pokazala je već druga minuta utakmice kada je Bebou doveo goste u vodstvo. Borussia je imala spreman odgovor te je unutar samo pet minuta kreirala preokret. Malen je u 21. izjednačio, dok je Schlotterbeck u 25. minuti pogodio za 2-1 domaćina.

Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim

Kako su brzo primili dva pogotka tako su igrači Hoffenheima, u nastavku ogleda, jednako brzo zabili dva i pobijedili. Gostujući junak bio je Maximilian Beier, strijelac oba pogotka, u 61. i 64. minuti. Borussia (D) je ostala četvrta, dok se Hoffenheim podignuo do sedmog mjesta ljestvice.

U prvom nedjeljnom susretu 23. kola nije bilo pobjednika, 2-2 su u Frankfurtu odigrali Eintracht i Wolfsburg, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Niko Kovač. Dva puta je Wolfsburg vodio, ali nije uspio pobijediti. Bila je ovo osma ligaška utakmica u nizu Wolfsburga bez pobjede. U tom je razdoblju Kovačeva momčad ostvarila šest remija i dva poraza.

Lacroix je u drugoj minuti doveo Wolfsburg u vodstvo, ali je već u 14. Max pogodio za 1-1. Gosti su ponovno poveli u 36. minuti kada je Behrans pogodio domaću mrežu te je Wolfsburg vodio sve do 92. minute. Tada je Marmoush postao domaći junak i postavio konačnih 2-2.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer za Wolfsburg je igrao do 73. minute, dok je cijelu utakmicu na domaćoj klupi za pričuve proveo Hrvoje Smolčić. Eintracht je ostao šesti, dok je Wolfsburg minimalno napredovao te je trenutačno na 12. mjestu ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna