Obavijesti

Sport

Komentari 91

VIDEO Majstorija i predivan gol Modrića! Real osvojio Superkup

VIDEO Majstorija i predivan gol Modrića! Real osvojio Superkup

Odapeo je iz prve visoko uz lijevu stativu. Fantastičnim pogotkom hrvatski kapetan otvorio je put prema 18. trofeju u dresu Real Madrida. A onda i ponio titulu najboljeg igrača finala. Nestvarno

VIDEO

Zidane mu je govorio: "Imaš sjajan udarac, top u nozi, trebaš češće pucati." I promijenio mu način razmišljanja pa Luka Modrić (36) sada dva, tri puta tijekom utakmice opali po golu. A kada se vratio Carlo Ancelotti, i prekaljeni talijanski majstor potaknuo je hrvatskog kapetana, rekao mu da se ne ustručava pucati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka Elvira (80) ekskluzivno za 24sata 02:21

Pa je ispunio zadatak i zabio u najslađem mogućem trenutku! U finalu španjolskog Superkupa protiv Athletic Bilbaa u Jeddahu za vodstvo Real Madrida! 'Kraljevi' su u uzbudljivoj utakmici na kraju slavili 2-0 i osvojili 12. Superkup u 17. finalu, a Luka Modrić ponio je titulu najboljeg igrača finala ponijevši kući novi individualni trofej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Pucao je iz prve nakon što se Rodrygo fantastično probio po lijevom boku pa majstorski desnicom naciljao uz samu lijevu stativu! Hrvatski veznjak zabio je predivan gol, kojim su 'kraljevi' došli do prednosti.

VIDEO GOLA OVDJE

I jedni i drugi imali su svoje prilike u prvome poluvremenu, no Real je svoje znao iskoristiti i naplatiti bolju igru. Najbliži golu kod Bilbaa bili su Inaki Williams sa sredine prvog poluvremena kada nije dobro zahvatio loptu te Oihan Sancet pred sam kraj kada je njegov udarac unutar peterca prohujao uz stativu.

A odmah na početku drugog dijela, Real je povećao prednost na 2-0. Karim Benzema bio je precizan s bijele točke u 52. minuti nakon što je Alvarez igrao rukom u kaznenom prostoru.

Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Simon je pogodio stranu, dobro se bacio udesno, ali Benzemin udarac bio je iznimno precizan. Golman Bilbaa nije mogao puno.

I u drugom dijelu Bilbao nije bio bez šanse. Raul Garcia je imao dobru priliku u 76. minuti kada je glavom pucao pored gola, a onda imao fantastičnu šansu na samom kraju susreta.

Militao je dobio crveni karton u 87. minuti zbog igranja rukom i Baski su imali priliku smanjiti iz penala. Da je Raul Garcia pogodio... Tko zna kako bi se utakmica odvila posljednjih nekoliko minuta.

Ali Thibaut Courtois je izvanrednom reakcijom spasio 'kraljeve'! Bacio se u desnu stranu pa u padu, atraktivno, nogom zaustavio loptu koja je išla po sredini gola. Zaista sjajna intervencija belgijskog golmana.

Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Madriđani su izdržali s igračem manje, sačuvali mrežu i na koncu po 12. put podigli trofej španjolskog Superkupa. Sada su na samo jedan zaostatka od Barcelone koja je 13 puta osvajala natjecanje. A čudesni, nestvarni Luka Modrić stigao je do 18. trofeja u kraljevskom dresu...

Trofeji Luke Modrića u Realu:

  • La Liga 2
  • Kup kralja 1
  • Superkup 4
  • Liga prvaka 4
  • Uefin superkup 3
  • Klupski SP 4
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov