Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Milan opet prosuo dva gola prednosti pa jedva preživio

VIDEO Milan opet prosuo dva gola prednosti pa jedva preživio

'Rossoneri' su u ludnici od utakmice na jugu Italije jedva preživjeli. Primili su pogodak u nadoknadi, no pobjednički gol Leccea je poništen. Milan je prethodno uvjerljivo vodio pa se raspao

VIDEO

U prvom subotnjem susretu 12. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, nogometaši Leccea i Milana su odigrali 2-2.

Nastavio se time loš niz Milana u prvenstvu premda je vodio 2-0 do 66. minute ovog susreta. U posljednje četiri ligaške utakmice Milan ima dva remija i dva poraza. Lecce je u posljednjih sedam utakmica u Serie A bez pobjede, u tom je razdoblju momčad s juga Italije ostvarila tri remija i četiri poraza.

Upravo se Milanu protiv Leccea dogodila slična situacija kao protiv Napolija na San Paolu. I tada su 'rossoneri' imali sigurnih 2-0 pogocima Girouda, no Napolitanci su se vratili preko Politana i Raspadorija.

Dva kola kasnije, ista priča. Golovima Girouda u 28. i Reijndersa u 35. minuti Milan je imao 2-0 vodstvo, ali u nastavku su se gosti potpuno raspali. Prvo je Sansone smanjio na 1-2 u 66. minuti, dok je četiri minute kasnije Banda izjednačio na 2-2.

Serie A - Lecce v AC Milan

Lecce je mogao do potpunog preokreta, ali je Sansone u 84. minuti pogodio vratnicu. U nadoknadi je Lecce i postigao pogodak, Piccoli je bio strijelac s 35 metara uz vrlo slabu intervenciju golmana Mikea Maignana, ali je gol poništen zbog prekršaja u napadu nad Thiawom.

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić odigrao je cijelu utakmicu za Lecce koji je ostao na 14. mjestu. Milan je ostao treći.

Valja spomenuti i da se Milanu već u 10. minuti ozlijedio najbolji igrač Rafael Leao. Portugalac se nakon sprinta uhvatio za stražnju ložu, a Stefano Pioli ga je iz predostrožnosti povukao iz igre. Dodatne pretrage pokazat će je li riječ o većoj ozljedi.

Serie A - Lecce v AC Milan

U nedjelju se igra preostalih pet utakmica ovog kola. Sastaju se Napoli - Empoli, Fiorentina - Bologna, Udinese - Atalanta, Lazio - Roma i Inter - Frosinone.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše