Obavijesti

Sport

Komentari 100

VIDEO Nema navijača Zvezde? Pogledajte krcatu ložu iz koje su vrijeđali Rebića i Ibrahimovića

VIDEO Nema navijača Zvezde? Pogledajte krcatu ložu iz koje su vrijeđali Rebića i Ibrahimovića

Srpski prvak izvukao je remi protiv druge momčadi talijanskog prvenstva, a s tribina je cijelo vrijeme odjekivalo navijanje, ali i uvrede. Službeno, gledatelja nije bilo, ali jasno je da su se propisi kršili

VIDEO

Nečasne radnje i magla prije toga, treća sreća s vjerom u Boga, stajalo je na transparentu na sjeveru stadiona Rajko Mitić za utakmicu Crvene zvezde i Milana u Beogradu.

Pod nečasnim radnjama misle na namještanje utakmica 2006., kad su se ova dva kluba susrela u kvalifikacijama za Ligu prvaka (Milan je prošao 3-1), a pod maglom čuveni okršaj osmine finala Kupa prvaka 1988/89., kad je utakmica poništena pri vodstvu Zvezde 1-0 i odigrana ispočetka drugi dan zbog magle, a "rossoneri" se potom provukli na penale.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Zvezda slavi naslov

Pokretanje videa...

00:23

Okršaj dva bivša europska prvaka ovaj četvrtak završio je remijem 2-2 u dramatičnoj završnici. Milan Pavkov u trećoj je minuti sudačke nadoknade donio prvaku Srbije veliki remi i izazvao val oduševljenja na tribinama stadiona Rajko Mitić.

Službeno, navijača u Beogradu nije bilo iako su iz kluba tražili da puste trećinu kapaciteta, 15.000 ljudi. Vlasti su zbog pandemije to zabranile. Ali nije baš crveno-bijeli klub bio bez podrške. Vidjelo se to pogotovo nakon gola za 2-2, ali i tijekom utakmice. Pjevale su se navijačke pjesme...

Video možete pogledati OVDJE.

- Šteta što nisu pustili navijače ovdje, bila bi to ludnica od utakmice - govorio je Zlatan Ibrahimović suigračima tijekom šetnje travnjakom dan uoči utakmice, neposredno prije nego što su novinari zaskočili njega, Marija Mandžukića, Antu Rebića i Radu Krunića.

Ipak, navijača je bilo. Stotine ljudi, među kojima su očito bile i Delije, natiskale su se u ložu koja je u ovakvim uvjetima rezervirana samo za predstavnike klubova. Razmak se nije poštovao pa je izgledno da će Uefa kazniti Srbe. Ako ne zbog toga, onda zbog vrijeđanja gostujućih igrača.

Na meti su posebno bili hrvatski reprezentativac Ante Rebić i Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

- Rebiću, Srbine - odjekivalo je Marakanom u više navrata, izvijestili su srpski mediji.

Nakon vodećeg gola Milana Ibrahimović je proslavom očito isprovocirao navijače do te mjere da su ga počastili salvom gnjusnih uvreda.

- Čuješ li ti Zlatane? Balijo smrdljivi. Je*em te u usta! - vikali su mu iza leđa.

Video možete pogledati OVDJE.

Možda će mu se trener Zvezde Dejan Stanković, Zlatanov bivši suigrač u Interu, ispričati na kavi koju je zakazao uoči uzvrata u Milanu idući četvrtak.

Iz kluba su se oglasili priopćenjem:

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom sinoćnjeg meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda", kažu u Zvezdi i nastavljaju:

"Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i inzistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije ispričava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neugodnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je, po starim srpskim običajima, oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi. Tako će ostati i ubuduće jer nikad ovakve ispade nećemo tolerirati."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe