Sport

Komentari 5

VIDEO Nestvaran fijasko igrača od 40 mil. €: Fulao prazan gol

VIDEO Nestvaran fijasko igrača od 40 mil. €: Fulao prazan gol

Silva je podigao ruke prema licu, pogled usmjerio prema nebu u nevjerici gledajući što je upravo promašio. Ovim potezom ušao je u krug kandidata za promašaj sezone, teško može gore od ovoga

Na istoj utakmici u kojoj je zabio, Andre Silva se propisno obrukao. Leipzig je s 4-1 srušio Borussiju Monchengladbach u susretu u kojem je naš Joško Gvardiol (19) zabio fantastičan gol.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo kod Cro Copa

Bio je to trenutak insipracije. Gvardiol se sjajno riješio čuvara pa ostao sam pred Sommerom i silovito glavom rasparao mrežu.

A premda je portugalski reprezentativac i nogometaš kojeg je Cristiano Ronaldo svojevremeno prozvao svojim nasljednikom u reprezentaciji zabio sljedeći, za 2-0, u 52. minuti je promašio što bi i golman pogodio.

RB Leipzig - Bayer Leverkusen

Obrana 'Gladbacha je ispala, Sommer ostao na sredini travnjaka, a Silva dobio loptu kao na pladnju. Nkunku ga je proigrao tako da je samo morao pogurati loptu u mrežu, no bivši napadač Porta, Milana i Eintrachta imao je drugačije planove.

Umjesto da je gađao po podu, visoko je digao loptu i - zatresao prečku! Podigao je ruke prema licu, pogled usmjerio prema nebu u nevjerici gledajući što je upravo promašio.

Ovim potezom ušao je u krug kandidata za promašaj sezone, teško može gore od ovoga.

Najčitaniji članci