Sport

Komentari 18

VIDEO Nova maestralna partija u režiji Lovre Majera! Dijelio lopte pa prekrasno pogodio

VIDEO Nova maestralna partija u režiji Lovre Majera! Dijelio lopte pa prekrasno pogodio

Majer je u 13. pobjedi Rennesa u francuskom prvenstvu sudjelovao kod baš svakog gola svoje momčadi! Dijelio je takozvane 'predasistencije', a na koncu se upisao i u strijelce

U 26. kolu francuskog 'Championnata' Rennes je slavio na gostovanju kod Montpelliera sa 4-2, a ponovno je jedan od najboljih na terenu bio hrvatski reprezentativac Lovro Majer!

Bivšem nogometašu zagrebačkog Dinama novi trener Bruno Genesio dodijelio je ulogu 'target mana', odnosno igrača kojeg svi suigrači moraju tražiti. Zato i je sudjelovao kod svakog pogotka svoje momčadi!

Prvo je u 8. minuti dao povratnu za Traorea koji je ubačajem pronašao Terriera, zatim je sedam minuta kasnije dodao istom igraču, koji je ovog puta u šesnaestercu pronašao Bourigeauda. 

Snimku gola za 1-0 pogledajte ovdje.

Snimku gola za 2-0 pogledajte ovdje.

U međuvremenu je Montpellier poravnao na 2-2, a vrijedi izdvojiti fantastičan Wahijev gol škaricama. Ranije je za 2-1 zabio Oyongo.  

Gol škaricama pogledajte ovdje.

A onda ponovno na scenu stupa Lovro Majer. Opet je primio loptu duboko na protivničkoj polovici, dodao Terrieru koji je srušen u kaznenom prostoru. Precizan s bijele točke bio je Laborde.

Snimku gola za 3-1 pogledajte ovdje.

Nakon silnih 'predasistencija', po kojima je poznat njegov uzor Luka Modrić, došao je red i da Majer ostavi svoj 'trag' na utakmici. Primio je Majer u 84. minuti loptu nečuvan na 20-ak metara, odigrao za Bourigeauda, koji ga duplim pasom gura u poziciju, iz koje Majer ne promašuje! Bio je to njegov drugi u dresu Rennesa, prvi je zabio u 14. kolu, upravo protiv Montpelliera. Očito je našao 'francusku mušteriju'...

Fantastičan gol Majera pogledajte ovdje.

Rennes je pobjedom, barem privremeno, skočio na 4. mjesto s 43 boda, dva manje od 3. Nice i tri manje od drugoplasiranog Marseillea. PSG je usamljen na vrhu s 59 bodova.

Najčitaniji članci