Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Pep izvadio Gvardiola već na poluvremenu: 'Kako to nije penal? Palace je teško oštećen'

VIDEO Pep izvadio Gvardiola već na poluvremenu: 'Kako to nije penal? Palace je teško oštećen'

Prvenstveno je upitan potez iz 45. minute kada je u svojem kaznenom prostoru srušio Eberechija Ezea, a dvije minute nakon dobio je žuti karton zbog oštrog prekršaja

VIDEO

Manchester City je rezultatom 4-2 slavio na gostovanju kod Crystal Palacea u Londonu. 'Građani' su u 32. kolu Premier lige pobijedili preokretom te nastavili utrku za naslov prvaka Engleske s Liverpoolom i Arsenalom, a susret je pripao samo jednom čovjeku - Kevinu De Bruyneu. Fantastični belgijski veznjak pružio je novu izvedbu za pamćenje i osim lijepih poteza začinio ju je s dva gola i asistencijom.

No, susret je iz naše perspektive obilježio i Joško Gvardiol. Pep Guardiola pružio mu je šansu od samog početka, no Joško se danas nije najbolje snašao. Igrao je na poziciji lijevog stopera u formaciji 3-2-4-1 i imao nekoliko upitnih reakcija što je nagnalo Guardiolu da ga izvadi već na poluvremenu!

Penal na Ezeu? Tierney: Ne

Prvenstveno je upitan potez iz 45. minute kada je u svojem kaznenom prostoru srušio Eberechija Ezea, no sudac Paul Tierney se, zajedno sa svojim pomoćnicima, nije oglasio.

Usporena snimka pokazuje da je Gvardiol vrlo neoprezno startao nad 'desetkom' Palacea i da je imao dosta sreće kada su suci odlučili da nema najstrože kazne za domaćina.

- Kako to nije penal? Drži ga s obje ruke, Palace je ovdje trebao dobiti jedanaesterac. Nastavlja se loše suđenje u Engleskoj - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

 

Kovačić dobio šansu u nastavku

Samo dvije minute kasnije, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, Gvardiol je pokazao novu nesigurnost i zaradio je žuti karton zbog oštrog prekršaja. Pep nije htio riskirati i danas nesigurnog Gvardiola, s opterećenjem žutog kartona na leđima, odlučio je ostaviti u svlačionici, a šansu je dobio Akanji.

Mateo Kovačić krenuo je na klupi, a u igru je ušao u 76. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna