Obavijesti

Sport

Komentari 67

VIDEO Evo kako je Šutalo zabio i Petkove majstorije za Ljubičića

VIDEO Evo kako je Šutalo zabio i Petkove majstorije za Ljubičića

Livaković je branio 'nemoguće' tijekom cijelog susreta. Vrhunskim intervencijama držao je Dinamo na životu i omogućio suigračima da postignu dva gola. Šteta je što to nije bilo dovoljno

VIDEO

Nogometaši Dinama su nakon poraza 2-1 od AEK-a na Maksimiru stigli na vruće gostovanje u Atenu. Nisu smjeli iz hotela, cijelo vrijeme su bili pod pratnjom policije, a kad su došli na stadion dočekali su ih zvižduci usijanih domaćih navijača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šok! Vida izbacio Dinamo iz Lige prvaka u 100. minuti! 'Modri' su imali prolaz do nadoknade 00:48

Dinamo je početnoj fazi prvog poluvremena uzvrata bio u podređenom položaju, Livaković je u dva, tri navrata 'čupao nemoguće', a onda je grčki prvak stao.

Šok! Vida izbacio Dinamo iz Lige prvaka u 100. minuti! 'Modri' su imali prolaz do nadoknade...
Šok! Vida izbacio Dinamo iz Lige prvaka u 100. minuti!  'Modri' su imali prolaz do nadoknade...

Dinamo je primirio tempo, preuzeo posjed i sve se više otvarao. Nagrada je stigla pred sam kraj prvog poluvremena kada je nakon sjajne akcije Josip Šutalo šokirao Grke i doveo Dinamo u prednost!

Stigao je ubačaj Moharramija s desne strane i najviši u skoku bio je Bruno Petković. Majstorski ju je spustio u peterac gdje je uslijedio karambol. Mihajličenko je iz prve gađao glavom, Stanković mu obranio, ali samo do Šutala koji je loptu pospremio u mrežu.

VIDEO Pakao u Ateni: Usijani Grci zvižducima dočekali 'plave'
VIDEO Pakao u Ateni: Usijani Grci zvižducima dočekali 'plave'

VAR je situaciju pregledavao oko tri minute, no bilo je jasno da je sve čisto i Dinamo je nadoknadio gol zaostatka iz prvog susreta.

AEK je u nastavak ušao u istom ritmu kao u prvom dijelu. Opako je pritisnuo, a Livaković je čudesno branio. Uslijedio je trenutak inspiracije, fantastična akcija Dinama koju je pogotkom završio Ljubičić.

Upravo je on započeo sve i dodao do Petkovića, koji ga je pronašao izvanrednom loptom preko zadnje linije. Ljubičić se vrhunski snašao i u stilu klasnih golgetera prebacio loptu preko Stankovića.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

No, ono što se dogodilo pred sam kraj susreta ne bi izmislili ni najbolji scenaristi. AEK je izjednačio golom Arauja u 92. minuti, trajala je opsada Dinamova gola i lopta je Ljubičića pogodila u ruku neposredno nakon. Suci su pregledom VAR snimke dosudili penal za AEK kojeg je promašio Garcia, no natrčao je Domagoj Vida pa u 100. minuti zabio u praznu mrežu pored Livakovića za 2-2 i poslao Dinamo kući.

Podsjećamo, navijački izgredi u Ateni odgodili su susret, a smrtno je stradao i grčki navijač Michalis Katsouris u čiju čast su domaći navijači izvjesili njegovu fotografiju na tribini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'