Obavijesti

Sport

Komentari 78

VIDEO Čudesni Majer ukrao šou: Golom i asistencijom srušio Lyon

VIDEO Čudesni Majer ukrao šou: Golom i asistencijom srušio Lyon

Bivši igrač Dinama Lovro Majer odlično je ispratio akciju nakon što je Lyon izgubio loptu nakon nepreciznog dodavanja golmana. Majer je na asistenciju Bourigeauda zabio Lyonu za 3-0 te je asistirao za 4-0

VIDEO

Lovro Majer (24), hrvatski reprezentativac i bivši igrač Dinama, u susretu 28. kola francuskog prvenstva zabio je gol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. 

Pokretanje videa...

Lovro Majer VIDEO

Nogometaši Rennesa u nedjelju su u Lyonu ostvarili četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu svladavši domaći Olympique sa 4-2, a treći pogodak za gostujuću momčad postigao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

Fantastični Majer odlično je ispratio akciju u kojoj je Rennes izašao visoko pred gol Lopesa. Gosti su vršili pritisak te je golman Lyona vratio loptu suigraču koji je izgubio loptu na rubu vlastitog kaznenog prostora. Benjamin Bourigeaud uzeo je loptu te nesebično dodao Majeru koji je rutinski pospremio loptu u mrežu za 3-0.

Europa Conference League - Group G - Stade Rennes v Mura

Gol možete pogledati OVDJE. 

Prvi gol zabio je Bourigeaud u 11. minuti susreta dok je za samo dvije minute prednost povećao Santamaria. Četvrti gol u susretu pao je u 49. minuti upravo nakon fantastične asistencije Lovre Majera, a zabio ga je Terrier.

Asistenciju hrvatskog reprezentativca možete pogledati OVDJE. 

Do kraja utakmice domaća momčad je uspjela ublažiti poraz. U 59. minuti Traore je pokušao spriječiti pogodak domaće momčadi, ali je poslao loptu u svoju mrežu, a u 82. minuti je Moussa Dembele realizirao kazneni udarac.

Lyon se trenutačno nalazi na desetom mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih 41 bodom dok je Rennes na visokom trećem mjestu te bi pobjedom preskočili drugoplasiranu Nicu za kojom trenutačno zaostaju jedan bod. 

Arsenal u drami do 4. pozicije, Majerovi srušili Jakoliša i ekipu
Arsenal u drami do 4. pozicije, Majerovi srušili Jakoliša i ekipu

Prve dvije momčadi iz francuskog prvenstva izborit će izravan plasman u Ligu prvaka. Vodeći PSG ima 65 bodova nakon što je u prvoj nedjeljnoj utakmici s 3-0 pobijedio zadnji Bordeaux, a pogotke su postigli Mbappe (24), Neymar (52) i Paredes (61).

U utakmici momčadi koje se bore za opstanak u elitnom razredu francuskog klupskog nogometa Lorient je ostvario važnu 2-0 pobjedu na gostovanju kod Clermonta. Kone (72) i Petrot (76) bili su strijelci za goste koji su pobjedom izašli iz opasne zone i sa 27 bodova zasjeo na 17. poziciju, gurnuvši na 18. poziciju Saint-Etienne koji ima 26 bodova. Clermont (28) i Troyes (28) su sada samo jedan bod ispred Lorienta.

Važnu pobjedu ostvario je i Reims na gostovanju u Angersu. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Flips u 24. minuti. Reims je sa 35 bodova skočio na 12. mjesto, a Angers je sa 29 bodova ostao samo tri boda od opasne zone.

Strasbourg je svladao Monaco sa 1-0 pogotkom Djikua (23). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj