Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Pogledajte kako je Zubac dominirao u rušenju Charlotte

VIDEO Pogledajte kako je Zubac dominirao u rušenju Charlotte

Luka Šamanić nije igrao za San Antonio koji je izgubio u Milwaukeeju, a LA Clippersi su na svom parketu pobijedili Hornetse uz deset koševa u 25 minuta hrvatskog košarkaša

VIDEO

Los Angeles Clippersi Ivice Zupca sinoć su na svom parketu sa 125-98 svladali Charlotte Hornetse, a hrvatski košarkaš je u 25 minuta na terenu zabio deset koševa (šut iz igre 3/4) te ugrabio pet skokova uz tri asistencije i jedan blok.

Najbolji pojedinac Clippersa bio je Paul George koji je utakmicu završio s 21 košem, od čega je 18 zabio u prvom poluvremenu, podijelivši pritom deset asistencija. Kawhi Leonard je dodao 17 koševa, a Terance Mann 16 za tek treću pobjedu Los Angelesa u zadnjih osam utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Zupčev nastup protiv Hornetsa možete pogledati OVDJE.

Atlanta Hawks su upisali svoju osmu pobjedu u nizu nadigravši u gostima s 99-94 Los Angeles Lakerse koji su ostali bez LeBrona Jamesa. James je ozlijedio desni gležanj na početku druge četvrtine.

Najučinkovitiji igrač Atlante bio je John Collins, on je utakmicu završio s 27 koševa i 16 skokova, dok je Lakerse predvodio Trae Young s 14 pogodaka i 11 asistencija.

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 120-113 bili bolji od San Antonio Spursa, a Giannis Antetokounmpo je za pobjedničku momčad ubacio 26 koševa, predvodeći još šest igrača s dvoznamenkastim učinkom. Antetokounmpo je podijelio i 15 asistencija i ugrabio osam skokova.

Ozlijedio se 'kralj' LeBron James
Ozlijedio se 'kralj' LeBron James

Khris Middleton je dodao 23 koša za Buckse, a Jrue Holiday 21. Kod Spursa najbolji je bio Lonnie Walker IV s 31 košem, DeMar DeRozan je dodao 22 koša uz 13 asistencija, a Luka Šamanić nije igrao.

Philadelphia 76ers su s 129-105 nadigrali gostujuće Sacramento Kingse, a do pobjede ih je vodio Tobias Harris koji je zabio 29 koševa uz 11 skokova i osam asistencija.

Shake Milton je ubacio 28 koševa, a Danny Green 18 za Sixerse koji su igrali bez ozlijeđenih Joela Embiida i Setha Curryja.Buddy Hield je predvodio Kingse s 25 poena od čega je sedam trica.

Memphis Grizzlies su sa 111-103 svladali Golden State Warriorse, a Jonas Valanciunas je upisao double-double s 19 koševa i 15 skokova. Jordan Poole je bio najbolji Warrior s 26 ubačaja.

NBA, rezultati:

  • LA Lakers - Atlanta 94-99
  • Philadelphia - Sacramento 129-105
  • Memphis - Golden State 111-103
  • Milwaukee - San Antonio 120-113
  • LA Clippers - Charlotte 125-98
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!