Obavijesti

Sport

Komentari 27

VIDEO Postoji li originalniji suvenir? Navijači utrčali na poljudski teren pa uzeli - gol!

VIDEO Postoji li originalniji suvenir? Navijači utrčali na poljudski teren pa uzeli - gol!

Navijači Hajduka odličili su kraj sezone proslaviti na terenu. Jedna skupina navijača odlučila je kući uzeti poseban suvenir. S terena su uzeli okvir gola

U dvoboju posljednjeg 36. kola HNL-a i u reprizi finala ovosezonskog Kupa, nogometaši Hajduka na svom su Poljudu svladali Šibenik 3-0 (3-0).

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

U finalu Kupa Hajduk je slavio 2-0, dok je ovaj put bio još uvjerljiviji. Sve golove Splićani su dali u drugom poluvremenu, a strijelci su bili mladi, 17-godišnji Roko Brajković u 54., Jan Mlakar u 64. i Yassine Benrahou u 77. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI S POLJUDSKOG TERENA IZVUKLI GOL

 

U ovom susretu od nogometa se oprostio 39-godišnji Danijel Subašić, legendarni vratar hrvatske reprezentacije koji je svojim sjajnim obranama bio jedan od ključnih igrača Hrvatske na putu prema srebru 2018. godine, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Split: Navijači ušli u teren na završetku  utakmice  Hajduk - Šibenik

Hajduk je ponovno ostao bez naslova prvaka.

 

- Polako se vraćamo na stare staze, samo nam titula fali do ekstaze - poručila Torcida za vrijeme utakmice, a da su blizu ekstaze pokazuje i ono što se dogodilo nakon utakmice.

Navijači su iskoristili ovu predstavu kako bi ušli na stadion i proslavili kraj sezone s igračima. Igrači su se slikali s navijačima, slavilo se, potpisivali su se autogrami. Bila je to prava "fešta". Jedna ekipa navijača je ipak ukrala svu pažnju.

Hajduk potopio Šibenčane i ispratio ih u drugu ligu...
Hajduk potopio Šibenčane i ispratio ih u drugu ligu...

Oni su naime s Poljuda uzeli okvir gola. S dvije stative i prečkom prošetali su gradom, a neko je zasigurno dobio odličnu uspomenu.