Obavijesti

Sport

Komentari 22

VIDEO Raspjevano društvo na Pjacinoj momačkoj, javila se i zaručnica: 'Vratite ga čitavog'

VIDEO Raspjevano društvo na Pjacinoj momačkoj, javila se i zaručnica: 'Vratite ga čitavog'

Milan Badelj, Marko Rog, Filip Krovinović neki su od prijatelja povremenog hrvatskog reprezentativca s kojima se zabavio na jahti prije ženidbe. Krstarili su Sredozemljem uz obalu Sardinije

Sezona je gotova, vrijeme je za opuštanje. Dio godine koji nogometaši često koriste za obiteljske obveze ili ženidbe, a iznimka nije ni Marko Pjaca (26) koji će uskoro pred oltar.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac i najskuplji dinamovac u povijesti (23 milijuna eura vrijedio je transfer u Juve 2016.) dan nakon zadnje utakmice ove sezone s Genoom protiv Cagliarija na jugu Sardinije skoknuo je do sjevera toga talijanskog otoka, u blizini mjesta Porto Cervo, i proslavio momačku na jahti.

POGLEDAJTE VIDEO: Momačka Marka Pjace

Pokretanje videa ...

Momačka Marka Pjace 01:04

"Marko Pjaca out", objavio je Filip Krovinović (25), njegov nekadašnji suigrač u hrvatskoj U-21 reprezentaciji.

Stigao je na zabavu i aktualni A reprezentativac Milan Badelj (32) koji je s njime dijelio svlačionicu u Fiorentini. Dio atmosfere s proslave otkrio je Vlaho Veneti (26), Pjacin prijatelj koji je nekad bio u omladinskom pogonu Lokomotive.

Veneti je objavio video u kojem veselo društvo pjeva hit Kemala Montena "Nije htjela" uz dobru čašu bijelog vina. Društvo se obuklo u košulje i hlačice s veselim uzorcima.

Sudeći po komentaru na Instagramu, baš će Vlaho biti i kum na vjenčanju. A u drugom komentaru javila se Pjacina zaručnica Marija Pavičić.

"🔥🔥🔥 vratite mi ga čitavog 🤪", napisala je.

"Zasad je živ", odgovorio joj je Vlaho dan nakon zabave.

Na fešti su bili i Marko Rog (25), suigrač iz reprezentacije i Dinama, koji igra u obližnjem Cagliariju, golman Darijan Radelić-Žarkov (28) s kojim Pjacu povezuje Lokomotiva te Luka Mekiš.