Obavijesti

Sport

Komentari 36

VIDEO Sjajni Brekalo poigrao se s Fiorentinom: Utrpao je dva gola u samo osam minuta...

VIDEO Sjajni Brekalo poigrao se s Fiorentinom: Utrpao je dva gola u samo osam minuta...

Torino je u 21. kolu Serie A na svome terenu pregazila Fiorentinu 4-0, a već nakon prvih 45 minuta bilo je 3-0. Glavni protagonist bio je Josip Brekalo koji je odigrao najbolju utakmicu otkako je stigao u Italiju

VIDEO

Josip Brekalo je ovog ljeta nakon pet godina napustio Wolfsburg. Karijera mu je bila u silaznoj putanji, tražio je novu sredinu u kojoj će njegov talent opet eksplodirati, a posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka, doslovno u 'pet do 12' potpisao je za Torino. Taj potpis preporodio mu je karijeru. 

Pokretanje videa...

Svadba Josipa Brekala i Dominike Kralj u Westinu 01:06

Sjajni Hrvat je ove sezone već nekoliko puta pokazao koliko je bitan igrač za Torino, a sada protiv Fiorentine igra najbolju utakmicu otkako je stigao u Italiju. Pokazao je lucidnost i u svega osam minuta zabio dva gola. 

Torino je u 21. kolu Serie A na svome terenu ugostio Violu, a momčad iz Firenze nije se dobro provela jer je nakon prvog poluvremena bilo 3-0 za domaćine. Na kraju je završilo 4-0 za domaćine.

ITA, Serie A, Venezia FC vs Torino FC

Singo je zabio za vodstvo u 19. minute, a od 23. minute kreće šou Josipa Brekala. Singo i Lukić kombinirali su po desnoj strani, lopta je završila kod Lukića koji je izašao sam pred golmana, mogao je pucati, ali odlučio je uposliti Brekala koji je bio sam na sredini peterca. Hrvatski reprezentativac je bez problema loptu poslao u praznu mrežu.

Gol pogledajte OVDJE

Drugi gol hrvatskog majstora stigao je samo osam minuta kasnije i to nakon katastrofalne pogreške Josea Callejona. Bivši nogometaš Napolija loptu je dobio na centru, htio ju je vratiti svojem suigraču, ali ju je jako loše zahvatio i servirao kao na pladnju za Josipa Brekala.

Gol pogledajte OVDJE

Bivši nogometaš Dinama je izašao pred golmana Fiorentine, sjajnom fintom ga zaobišao i još jednom poslao loptu u praznu mrežu za velikih 3-0. Konačnih 4-0 postavio je Sanabria, a Brekalo je igrao do 79. minute kada ga je zamijenio Marko Pjaca. 

Torino v ACF Fiorentina - Serie A - Stadio Grande Torino

U vrlo kratkom vremenu Hrvat je postao bitan član momčadi koju vodi Ivan Jurić, strah i trepet za protivničke obrane te neizostavan dio prvog sastava, a sada je prvi put zabio dva gola na utakmici. Zasjenio je i najboljeg strijelca prvenstva Dušana Vlahovića.

Brekalu je ovo bio peti gol u 14. nastupu u Serie A, a prvi gol nakon suše od dva mjeseca. Imao je problema s ozljedom, ispao je iz ritma, ali konačno se vratio i pokazao da je sve bliže onoj svojoj pravoj formi. 

Josip je dolaskom u Torinu preporodio karijeru. Ivan Jurić inzistirao je na njemu, bio je svjestan njegovih sposobnosti i htio ga je u svojim redovima. A sada vidimo i zašto.  Sjajnim igrama kupio je još veće povjerenje izbornika Zlatka Dalića i konačno igra onako kako se očekuje od njega. 

A s njim 'Bikovi' izgledaju baš opasno, žele napakostiti velikanima i doći do mjesta koje vodi u Europu. Kvalitetu itekako imaju, a hrvatski reprezentativac im je donio dimenziju više u napadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening