Sport

Komentari 14

VIDEO Španjolci otkrili kako je Enrique izbacio 'vatrene' s Eura: Slušaj, on danas ne smije igrati!

VIDEO Španjolci otkrili kako je Enrique izbacio 'vatrene' s Eura: Slušaj, on danas ne smije igrati!

Ovaj gospodin se zove Modrić. Njega će čuvati Pedri. Danas Modrić neće igrati! Najviše može imati dva dodira s loptom. U redu? On je jedini igrač za kojeg želim da ne igra, rekao je Enrique

Hrvatska nogometna reprezentacija nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu završila je porazom od Španjolske (3-5) u susretu osmine finala u Kopenhagenu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luis Enrique

Marca je objavila isječak  druge epizode 'La Fuerza del Grupo' na Amazon Primeu, odnosno 'Snaga grupe o nastupu Španjolaca na Euru' u kojem izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique (51) ukazuje igračima na kojeg 'vatrenog' najviše moraju paziti. 

Naravno, riječ je o kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, za kojeg je Enrique rekao kako želi da uopće ne dira loptu. 

- Ovaj gospodin se zove Modrić. Njega će čuvati Pedri. Danas Modrić neće igrati! Najviše može imati dva dodira s loptom. U redu? On je jedini igrač za kojeg želim da ne igra. Ovo ćemo odigrati momčadski. Puno sreće i uživajmo! - rekao je Enrique. 

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain

Na kraju videa, španjolski izbornik razgovarao je s igračima bez majice s pivom u ruci slaveći prolaz u četvrtfinale Europskog prvenstva. 

U polufinalu Eura Španjolska je igrala protiv Italije, ali momčad Robert Mancinija pobijedila je s 4-2 (1-1) te su u finalu svladali Englesku i potali europski prvaci.

Video možete pogledati OVDJE. 

Najčitaniji članci