Sport

Komentari 26

VIDEO Kaos i u Lyonu: Payeta pogodili bocom, prekinuli derbi!

VIDEO Kaos i u Lyonu: Payeta pogodili bocom, prekinuli derbi!

Netko sa tribine gdje su smješteni domaći navijači je pogodio Dimitrija Payeta bocom u potiljak! Organizator je prvotno najavio nastavak utakmice, no momčad Marseillea je odbila takav scenarij...

Utakmica na Parc Olympique Lyonnaisu između žestokih rivala Lyona i Marseillea trajala je nešto manje od osam minuta prije nego što je glavni sudac Buquet poslao igrače u svlačionicu!

Naime, prilikom izvođenja kornera u 5. minuti, netko sa tribine gdje su smješteni domaći navijači je pogodio Dimitrija Payeta bocom u potiljak! Prema svemu sudeći, plastična boca bila je puna vode pa je ovo bilo izgledalo dosta bolno po francuskog nogometaša. 

Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille

Nesretni veznjak Marseillea samo se primio za glavu i srušio na travnjak, a uskoro se pridigao, stavio led i zajedno s momčadi otišao u svlačionicu. A onda su ga za sve to vrijeme vrijeđali kao da glumi... Organizator je prvotno najavio nastavak utakmice, no igrači Marseillea odbili su vratiti se na travnjak.

- Sudac je odlučio ne nastaviti susret jer sigurnost igrača nije osigurana - rekao je spiker na stadionu nakon dva sata natezanja. 

Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille Ligue 1 - Olympique Lyonnais v Olympique de Marseille

Bocu u potiljak Payeta možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo, ovo je već šesta prekinuta utakmice ove sezone u francuskoj Le Championnatu! Još zanimljivije, Payet je već bio na meti navijača Nice prije nešto manje od mjesec dana, no tada nije došlo do ovakvog incidenta.

 

Najčitaniji članci