Sport

Komentari 2

VIDEO Srpski izbornik nasmijao novinare: Kakve su ovo stolice?

VIDEO Srpski izbornik nasmijao novinare: Kakve su ovo stolice?

Daj neku stolicu da sjednem ko čovjek. Prvo me ne vide, a drugo, ja ih ništa ne vidim, rekao je Svetislav Pešić nakon pobjede nad Latvijom na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Srpska košarkaška reprezentacija je na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine pobijedila Latviju 101-100, a na konferenciji za medije nakon utakmice urnebesni srpski košarkaški izbornik Svetislav Pešić (72) nasmijao je novinare. 

Pešić je prije samog početka tražio veći stolac kako bi mogao vidjeti novinare nakon čega je krenuo s analizom utakmice. 

- Kakve su ovo stolice? Šta si mi ovo uvalio? Daj neku stolicu da sjednem ko čovjek. Sjedni ti na ovu stolicu... Prvo me ne vide, a drugo, ja ih ništa ne vidim. Vi ste navikli da rukovodiocima kao dajete ove neke fotelje. Evo, sad se vidimo lijepo. Jel se slažete? Ajmo - rekao je Pešić nakon čega su došli i igrači. 

Video možete pogledati OVDJE.

Srbija u nedjelju igra utakmicu protiv Belgije koja je na početku kvalifikacija bila bolja od Slovačke 83-57. 

Podsjetimo, Hrvatska je otvaranju kvalifikacija za Svjetsko košarkaško prvenstvo koje će se održati u Japanu, Filipinima i Indoneziji 2023. godine, u dramatičnoj završnici izgubila od Slovenije sa 74-76. 

GER, Turkish Airlines EuroLeague 2019/2020, ALBA ERLIN vs.  FC Barcelona

Najčitaniji članci