Sport

Komentari 1

VIDEO Težak pad zvijezde Moto GP-a: Letio pa silovito tresnuo

VIDEO Težak pad zvijezde Moto GP-a: Letio pa silovito tresnuo

Srećom, prošao je bez težih ozljeda. Espargaru su natučena rebra i pitanje je u kakvom stanju će biti za utrku. A tek je video pada otkrio koliko je udarac bio snažan

Treći trening uoči posljednje utrke sezone za Veliku nagradu Valencije bio je koban za španjolskog motociklista Pola Espargara. Španjolac je doživio težak pad zbog kojeg je završio u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač Repsol Honde pao je na ulazu u zavoj 13. Proklizao mu je stražnji kraj poslije čega nije uspio izravnati motocikl pa ga je lansirao u zrak. Espargaro je letio nekoliko metara prije nego je snažno tresnuo u tlo pa otklizao na šljunak.

MotoGP - Emilia Romagna Grand Prix

U pomoć mu je odmah pohitala medicinska služba, koja ga je prvo pregledala, a potom uputila na daljnje pretrage u bolnicu.

- Nažalost imao sam težak pad na trećem slobodnom treningu. Bio je jak udar, ali srećom nemam ozbiljne ozljede i nikakav prijelom nije ustanovljen na snimanju u bolnici. Imam bolove oko rebara kada dišem. Razočaran sam jer smo imali sjajnu brzinu i zaista sam se osjećao samouvjereno. Noćas je odmor, uzet ću lijekove protiv bolova i vidjet ćemo kakva će situacija biti sutra - rekao je Espargaro potvrdivši da je sve u redu.

Prema posljednjim informacijama, Španjolac ne bi trebao preskočiti posljednju utrku sezone i zauzet će svoje mjesto na gridu.

VIDEO PADA POGLEDAJTE OVDJE

Najčitaniji članci