Sport

Komentari 1

VIDEO Upucali su trenera usred utakmice, igrači bježali s terena

VIDEO Upucali su trenera usred utakmice, igrači bježali s terena

Pred kraj prvog poluvremena krenula je pucnjava ispred stadiona uslijed međusobnog sukoba domaćih navijača, a ozlijeđeni trener gostujuće momčadi izvan je životne opasnosti

Tijekom utakmice treće argentinske lige između domaćina Huracan las Herasa i Ferra Carrila Oestea u Las Herasu u pokrajini Mendoza, nepoznati počinitelj počeo je pucati u blizini stadiona te je ranio trenera Mauricia Romera. 

Igrači su panično bježali prema svlačionici, a gostujućem treneru liječnička ekipa odmah je pružila prvu pomoć nakon čega su ga prebacili u bolnicu te se nalazi izvan životne opasnosti. 

Argentincu je ozlijeđeno rame, a prema izjavama svjedoka, pucnjava koja je počela pred kraj utakmice, nastavila se i unutar stadiona dok su se huligani pokušali probiti na teren.

Prema pisanjima argentinskih medija, navijači Huracan Las Herasa međusobno su se sukobili zbog čega su utakmicu prekinuli krajem drugog poluvremena pri vodstvu domaćih 3-1.

Policija je nakon ovo nemilog događaja uhitila devet osoba osumnjičenih za pucnjavu, a predsjednik Huracana Rafael Giardinija podnio je ostavku.

 

Najčitaniji članci