Sport

Komentari 163

VIDEO Veseli Gojo: Više bih htio da Hajduk uzme titulu nego da Hrvatska osvoji Davis Cup!

VIDEO Veseli Gojo: Više bih htio da Hajduk uzme titulu nego da Hrvatska osvoji Davis Cup!

Samo jednu želju imam, moj živote ludi... Da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi, poveo je Mate Pavić navijanje u busu i prekinuo intervju Borne Goje koji se pridružio pjesmi

Borna Gojo je do prije dva tjedan bio nepoznat u hrvatskoj javnosti. Tek 279. na ATP ljestvici, nitko nije znao što možemo očekivati od splitskog tenisača. Ubrzo je postao nova zvijezda naše teniske reprezentacije. 

Svladao je tri tenisača iz TOP 100, ali protiv Andreja Rubljova u finalu nije imao šanse. Hrvatska je izgubila od Rusije u finalu Davis Cupa (2-0), ali dobila je puno više. Dobila je Bornu Goju koji je pokazao da je budućnost našeg tenisa. 

Naši tenisači su proslavili veliki uspjeh, no nisu imali vremena za naspavati se jer su već u 7 imali let iz Madrida. Na Trgu bana Jelačića organiziran je doček, a veselo je bilo već i u autobusu na putu do trga. 

- Umorni jesmo, ali i zadovoljni - rekao je Borna Gojo za HRT, ali u tome trenutku su ga prekinuli ostali tenisači.  

- Gojo, Gojo -  zaorilo se busom. 

- Nisam uspio pobijediti u finalu, ali nadam se da ćemo opet imati priliku igrati finale - rekao je splitski tenisač. 

Borna je primjer tenisača koji pokazuje što znači kada netko predstavlja svoju zemlju. Igrao je fantastično u ovih desetak dana i pokazao da mjesto na ljestvici nije pravo mjerilo njegove kvalitete.

POGLEDAJTE VIDEO OD 21:50

- Stalno nas guraju naprijed svi u reprezentaciji. Ja dosta lako postanem negativan i ljut na sebe - kazao je Gojo dok je cijeli bus zapjevao. 

- Samo jednu želju imam, moj živote ludi... Da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi - poveo je Mate Pavić navijanje u busu.

Bilo je kristalno jasno na što asocira. Hajduk je sinoć u Maksimiru pobijedio Dinamo 2-0 i nastavio niz od pet pobjeda. Euforija u Splitu je na vrhuncu, navijači se nadaju prvom naslovu prvaka nakon 16 godina, a među njima su i Mate Pavić te Borna Gojo, poznati kao veliki navijači 'bilih.

A koliko bi im to značilo, dao je do znanja sam Gojo. 

- Da mogu birati između Hajdukovog naslova i osvajanja Davis Cupa, izabrao bih da Hajduk bude prvak. Igram tenis zadnjih 11 godina, ali sanjam cijeli život da Hajduk osvoji prvenstvo. 

Najčitaniji članci